Peter Witt

Mobiludvikler

Kompetencer

Peter har været vidt omkring i programmeringsverdenen og har både erfaring med C# i windows, Net applikationer, udvikling af spil i Unity 3D og app udvikling med Kotlin og Java.

Hans spidskompetence ligger indenfor udvikling af apps til Android med Kotlin, hvor han ligger vægt på at brugeroplevelsen skal være god og koden køre hurtigt og effektivt.

 

 

Uddannelse & erfaring

Peter er uddannet professionsbachelor i softwareudvikling, som han har bygget ovenpå sin datamatikeruddannelse fra Erhvervsakademi Dania i Grenaa.

Peter har tidligere udviklet spil men fandt ud af at mobiludvikling passer godt til ham. Derfor er han i dag en del af Makeableteamet.

Læs mere Luk

Offline

Når Peter ikke arbejder lave han højst sandsynligt noget med sin 3D printer eller er ved at lodde et projekt sammen, der højst sandsynligt indeholder en Arduino eller Raspberry PI.
Peter nyder at høre en god plade fra sin samling på sin pladespiller, som han selv har istandsat, mens han sidder i sin lænestol med en god kop kaffe.
Han tager også en gang i mellem til Gamejams hvor man har 48 timer til at lave et spil ud fra et tema, som bliver præsenteret til begivenheden, og i 2018 vandt han Nordic Game Jam.
Peter kan også lide at rejse og opleve nye kulturer, og han har efterhånden været vidt omkring i både Kina, USA, Canada og en god portion af Europa. Senest var han en måned på Interrail gennem østeuropa.