International app – Parenting by Iben Sandahl

Parenting by Iben Sandahl appen udbreder danske forældreprincipper til det globale marked.

International app - Parenting by Iben Sandahl
International app - Parenting by Iben Sandahl

Et af de lykkeligste folk i verden

Børneopdragelse og forældreskab er fyldt med udfordringer, og “Parenting by Iben Sandahl”-appen er sat i verden, så alle kan lære om de 10 grundlæggende principper, der har gjort os danskere til nogle af de lykkeligste i verden.

International app - Parenting by Iben Sandahl

Appen byder på

  • Onboarding, konvertering og statistik: Kom nemt i gang og lås op for alt indholdet i appen
  • Podcast: Dyk ned i den danske forældrefilosofi gennem en serie af podcastafsnit, der dækker alt fra autenticitet til fri leg og tillid.
  • Live Talks: Deltag i live diskussioner med globale eksperter og ligesindede, fyldt med værdifulde tips til dagligdagen med børn.
  • Nordisk design med fokus på UX: Nemt overblik samt direkte adgang til specifikke emner fra empati til håndtering af vanskelige situationer. Fortsæt hvor du slap, og hør podcast på farten.
  • Køb af bøger: Nemt overblik over Ibens bøger med direkte links til køb.

Fra konventionel praksis til digital tranformation

Partenting by Iben Sandahl appen transformerer konventionel praksis til et moderne digitalt værktøj.

Ved at digitalisere og gøre de anerkendte danske forældremetoder tilgængelige internationalt, bryder appen barrierer og skaber en unik platform, hvor forældre over hele verden kan tilegne sig og implementere disse principper i deres daglige liv.

International app - Parenting by Iben Sandahl
International app - Parenting by Iben Sandahl

Design af Parenting by Iben Sandahl

Ikoner, logoer og farvepaletten er nøje designet med formål om at skabe en indbydende brugeroplevelse i nordisk stil, hvor tryghed og brugervenlighed er i fokus.

Det har skabt en æstetisk tiltalende og indbydende app med overskuelig navigation, som matcher det, som Iben står for. Makeable har foruden udvikling også stået for visuel identitet og app design.

Andre cases fra branchen