TUK-universet lader bøgerne tale

TUK-universet bringer bøgerne til live gennem højtaleren, og retter fokus mod at læse og lytte.

Skærmfrie fortællinger

TUK er en sjov og innovativ måde for børn at interagere med teknologi, der trækker dem væk fra skærmens konstante tiltrækning og ind i en verden af lyd og oplevelser.

TUK lader bøgerne tale
TUK lader bøgerne tale

Sådan fungerer TUK

TUK forbinder lydbøger med trykte bøger, og skaber en bro mellem det digitale og fysiske. Igennem TUK kan børn både læse og lytte til bøgerne, hvilket skaber et unikt rum for fantasi og fordybelse.

Det hele handler om oplevelsen

TUK er skabt til at forbedre børns læseoplevelse ved at gøre bøgerne sjove og motiverende. Gode læseoplevelser motiverer, og skaber læselyst og bedre læsefærdigheder.

TUK lader bøgerne tale
TUK lader bøgerne tale

Appen understøtter uden at være i fokus

Tukappen er en diskret, men afgørende del af universet. Her kan forældre administrere børnenes højtaler, og skabe forbindelsen mellem højtaleren og bøgerne. Derudover kan bøgerne også afspilles direkte fra telefonen.

Sådan fungerer højtaleren

Med TUK-højtaleren scannes NFC-tagget, som skaber en ny form for interaktion for børnene. Dermed får børnene en ny og skærmfri måde at udforske bøger og historier på.

TUK lader bøgerne tale

TUK lader bøgerne tale

Thomas Fiele

Head of Ecommerce & Marketing TUK
Makeable har været en effektiv og pålidelig samarbejdspartner i udviklingen af TUK. Deres rolle har omfattet alle aspekter af projektet fra hardware til software og infrastruktur, og de har været med hele vejen fra idé til implementering. Det færdige resultat opfylder alle vores krav og specifikationer, og vi er 100 % tilfredse.

Relaterede cases