Cases

Det siger vores kunder om Makeable

Vi har et tæt og tillidsfuldt forhold til vores kunder. Det er lige så vigtigt for os, som det er for jer – og for slutproduktet.

Lidt udvalgte udtalelser

GynZone – Katrine Jonasen

CTO GynZone
Makeable har været en fantastisk partner ved fødslen af vores 5 apps. Teamet er bundprofessionelle og har hele vejen leveret korte reaktionstider, hurtige iterationer og flotte resultater.

Ropox – Rasmus Møller Bentzen

Teknisk Chef Ropox
Makeable var et oplagt valg som leverandør for Ropox med deres dybe indsigt og erfaring inden for velfærdsteknologi og medicoindustrien. I alt hvad Ropox laver er brugervenlighed, sikkerhed og funktionalitet nøgleelementer, og det har Makeable leveret til fulde med Ropox Connect-appen, hvor de har budt ind med deres indsigt og erfaring. Vi kan varmt anbefale Makeable som samarbejdspartner. Det har været, og er fortsat en fornøjelse.

Colibo – Morten Sig Olesen

COO & Partner Colibo
Med Makeable har Colibo fået en kompetent og agil samarbejdspartner, der forstår vores forretning og vores behov – og som altid løfter opgaven inden for aftalt tid og økonomi.

Dansk Retursystem – Jane Foged

Projektleder Dansk Retursystem
Makeable har igennem hele processen været yderst løsningsorienterede og professionelle at samarbejde med. Man mærker tydeligt, at de er eksperter inden for deres område. Det har givet en dejlig ro i projektet og en app, der fungerer præcis som vi har ønsket os.

FOA – Anders Kyster

IT-arkitekt FOA
Som IT-arkitekt har det været en fornøjelse at samarbejde med Makeable. Jeg har oplevet dem som dygtige, fleksible og løsningsorienterede og med skarpt fokus på slutbrugeren og brugeroplevelsen. FOA har sideløbende udviklet et API til appen og har derfor haft et godt og tæt samarbejde med Makeable.

Makeable har leveret til tiden og overholdt sine estimater og har leveret et virkelig godt produkt, som FOAs tillidsrepræsentanter har udtrykt stor tilfredshed med.

Syddansk Sundhedsinnovation – Carsten Jensen

Digital Innovation, Team Telesundhed Syddansk Sundhedsinnovation
Vi har fra den tidlige idéfase til det færdige produkt oplevet, at Makeable har været en inspirerende samarbejdspartner, der har overholdt tidsplan samt økonomi og været fleksible, når der har været udfordringer.

Forudsætningerne for at skabe et gennemarbejdet slutprodukt kræver et team af personer med forskellige kompetencer, og Makeable har netop haft de kompetencer, som vi har efterspurgt

Med god kemi, masser af tillid og høj faglighed kommer vi utroligt langt.

Vi elsker at møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye brancher og nicher. Det er altid en fornøjelse at samarbejde, når fagligheden er høj hele vejen rundt om bordet.

Vi gør altid noget ud af, at mødes fysisk, særligt i opstartsfasen af et projekt. Det er vigtigt, at vi får skabt en holdånd og en høj grad af tillid, så alle bruger hinanden bedst muligt og så man ikke er bange for at fejle eller “spørge dumt”. Vi har et fælles mål, og hvis vi samarbejder tæt, skal vi nok nå derhen.

Stærk kultur, godt sammenhold og solide leverancer

Vi har en stærk, inkluderende og professionel arbejdskultur, hvor alle bliver hørt. Hos os er det vigtigt, at arbejdet inspirerer den enkelte, og at vi altid udfordrer og anerkender hinanden.

Cathrine Koefoed – Cathrine Yoga

CEO Cathrine Yoga
Jeg er blæst bagover af den succes, som Cathrine Yoga-universet har opnået. Jeg er SÅ glad og tilfreds med mit professionelle samarbejde med Makeable – og særligt Niels er helt fantastisk til at gribe alle mine idéer. Cathrine Yoga-appen bliver rost til skyerne af mine yogaelever, og det kan jeg godt forstå, for den er visuelt smuk, intuitiv og ren velvære for krop, sind og sjæl. Appen er blevet en raketmotor i min yogaforretning, som har vækstet eksplosivt på alle fronter i løbet af de seneste to år, jeg har arbejdet med Makeable. Jeg kan varmt anbefale Makeable!

Aarhus Kommune – Michael Jaap

Presse- og kommunikationschef Aarhus Kommune
Makeable har igen gjort et solidt stykke arbejde med denne totalrenoverede version af AarhusGuiden. Lige fra design til launch har vi følt os i de bedste hænder hos det kompetente team, og vi er meget stolte af resultatet.

Camro – Kurt Sørensen

Udviklings- og salgsdirektør, CDO Camro
Det har været en fornøjelse at arbejde med så kompetent et team. Fra dag et har Makeable taget professionelt hånd om projektet og udvist stor forretningsmæssig forståelse. Derudover har de evnet at kombinere et avanceret produkt med både software og app-teknologi, så vi kan tilbyde brugeren præcis det, vi håbede på.

Common Sense – Stig Dahl-Hansen

Managing Director Common Sense
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Makeable, hvis ekspertise og engagement har hjulpet os med at skabe den innovativ løsning vi sigtede efter, der kan forbedrer indeklimaet på skolerne på en simpel måde og bidrager til et sundere og mere bæredygtigt miljø. Vi kan kun anbefale at arbejde sammen med Makeable.

Dezide – Lasse Knudsen

Project Manager Dezide
Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med jer og jeres team. Vi sætter stor pris på jeres åbenhed, ærlighed og vanvittigt hurtige respons. Personligt kan jeg ikke kode en linje, men slutresultatet kan jeg forholde mig til – og der synes jeg også, I leverer 100%.

FOA – Mette Bundgaard Mathiassen

Chefkonsulent FOA
Som projektleder har jeg oplevet samarbejdet med Makeable som virkelig godt hele vejen rundt fra projektledelse til udviklere. Der er blevet leveret til tiden inden for estimatet og med en stor lydhørighed overfor brugerbehov.

Jeg har med Makeable oplevet en leverandør, der i den grad er smidig at samarbejde med, som er fagligt velfunderet i ”app-land” og som har lagt sig i selen for at skabe det bedst mulige produkt sammen med os i FOA til gavn for alle FOAs tillidsrepræsentanter.

At vi er kommet godt i mål vidner de mange downloads og begejstrede tilbagemeldinger fra vores tillidsrepræsentanter om.

+100 apps

Vi er stolte over, at så mange virksomheder har valgt os som leverandør.

Niels Thysk Sørensen

COO & Partner

Hør hvad en app kan gøre for jer?

Ring eller skriv til Niels.

70 70 17 47
info@makeable.dk