Software as a Service (SaaS)

Vi har specialiseret os i at udvikle komplette services og produkter.

Software as a Service (SaaS)

Vi har specialiseret os i at udvikle komplette services og produkter, der nemt integreres i andre eksisterende løsninger eller forretninger – såkaldte Software as a Services. Vi har selv en stribe af disse i drift – bl.a. relateret til videohåndtering og sproghåndtering – og som mange eksterne systemer, apps og virksomheder gør brug af.

Har I set et hul i markedet, eller overvejer I at stille en SaaS-løsning til rådighed internt i jeres organisation (eller måske begge dele), så giv os et ring, for at høre om vores vinkel på projektet.

Skal en SaaS sælges offentligt efterfølgende, har vi også det rette kendskab ift. betalingsløsninger, både nationalt og globalt. Vi har arbejdet intensivt med alt fra MobilePay til Stripe.

Lars Dahl

CTO & Partner
Software as a Service (SaaS)

Tag en snak med Lars

Ring eller skriv på:

70 70 17 47
info@makeable.dk

Lars har 20+ erfaring med udvikling og befinder sig dagligt i komplekse snitflader mellem teknologi og forretning.

Software as a Service (SaaS)

Cathrine Yoga

CEO Cathrine Yoga
Jeg er blæst bagover af den succes, som Cathrine Yoga-universet har opnået. Jeg er SÅ glad og tilfreds med mit professionelle samarbejde med Makeable – og særligt Niels er helt fantastisk til at gribe alle mine idéer. Cathrine Yoga-appen bliver rost til skyerne af mine yogaelever, og det kan jeg godt forstå, for den er visuelt smuk, intuitiv og ren velvære for krop, sind og sjæl. Appen er blevet en raketmotor i min yogaforretning, som har vækstet eksplosivt på alle fronter i løbet af de seneste to år, jeg har arbejdet med Makeable. Jeg kan varmt anbefale Makeable!
Software as a Service (SaaS)

Rasmus Lybæk

CEO Useeum
Vi er rigtig glade for samarbejdet med de dygtige folk hos Makeable. Uanset hvilken opgave vi stiller dem, leverer de et meget tilfredsstillende resultat – lige fra design af vores backendsystem til udvikling af vores forskellige guides og spil.