Dashboard-app til visualisering af data

Visualisering af nøgletal gennem et customizable interface

AVA app - Dashboard-app til visualisering af data
AVA app - Dashboard-app til visualisering af data

Et effektivt internt værktøj

Med AVA får AffaldVarme Aarhus en app, der visualiserer relevante nøgletal af driften. Appen er er vigtigt internt værktøj, som mange medarbejdergrupper bruger til at danne sig et overblik og træffe bedre beslutninger i kontrolrummet såvel som på farten.

AVA app - Dashboard-app til visualisering af data

Simpel visualisering på trods af kompliceret arkitektur

App’ens primære formål er at visualisere nøgletal fra AffaldVarme Aarhus’ drift. Dataene stammer fra et hav af eksterne målere og produktionsenheder og videredistribueres i sidste ende til app’en gennem et API.

Dermed kan ansatte i AVA nemt og hurtigt sammensætte det overblik med data, der er relevant for netop dem – også når de er på farten og langt fra kontrolrummet.

Dashboard-app’en kan også bruges på storskærme i kontrolrum, receptioner, kontorer og andre steder, hvor adgang til en altid opdateret strøm af nøgletal er gavnlig.

Stærkt samarbejde om dashboard-app

Løsningen er skabt i tæt samarbejde med AffaldVarme Aarhus samt business intelligence-huset Inspari.

App’ens interface giver brugeren mulighed for at flytte rundt på tiles samt ændre størrelsen på disse alt efter device og type af visualisering.

Den samlede løsning baserer sig på en kompleks bagvedliggende teknisk arkitektur, hvor der trækkes data fra diverse målere, produktionsenheder og øvrige datakilder.

Derfor er vi især stolte af, at vi har været medvirkende til at skabe et simpelt visualiseringsværktøj, som kan skabe værdi på tværs af app’ens brede målgruppe.

AVA app - Dashboard-app til visualisering af data
AVA app - Dashboard-app til visualisering af data

Kurt Sørensen

Udviklings- og salgsdirektør, CDO Camro
Det har været en fornøjelse at arbejde med så kompetent et team. Fra dag et har Makeable taget professionelt hånd om projektet og udvist stor forretningsmæssig forståelse. Derudover har de evnet at kombinere et avanceret produkt med både software og app-teknologi, så vi kan tilbyde brugeren præcis det, vi håbede på.
AVA app - Dashboard-app til visualisering af data

Stig Dahl-Hansen

Managing Director Common Sense
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Makeable, hvis ekspertise og engagement har hjulpet os med at skabe den innovativ løsning vi sigtede efter, der kan forbedrer indeklimaet på skolerne på en simpel måde og bidrager til et sundere og mere bæredygtigt miljø. Vi kan kun anbefale at arbejde sammen med Makeable.
AVA app - Dashboard-app til visualisering af data

Jane Foged

Projektleder Dansk Retursystem
Makeable har igennem hele processen været yderst løsningsorienterede og professionelle at samarbejde med. Man mærker tydeligt, at de er eksperter inden for deres område. Det har givet en dejlig ro i projektet og en app, der fungerer præcis som vi har ønsket os.

Releaterede cases