TADAA! Delebiler for alle

Løsning for kommuner, boligforeninger og virksomheder der vha. TADAA-app’en hurtigt og sikkert kan booke en elbil, låse den op og køre afsted

Delebil lige ved hånden

I en tid, hvor teknologiske løsninger bliver bliver mere komplekse, står mange ældre og borgere med særlige behov uden let adgang til digital kommunikation med deres pårørende.

Udlejning gjort simpelt

Appen er en nem og bekvem løsning for biludlejning. Den giver et overskueligt overblik over ledige biler, så du nemt kan booke den, der passer bedst til lejligheden. Du kan endda låse bilen op direkte fra appen.

Giver dig det fulde overblik

Appen indeholder også en digital kørebog,giver dig overblik over dit forbrug og abonnement. For at gøre din oplevelse endnu mere problemfri, sender appen en push-besked før din tur udløber, så du nemt kan forlænge din tur med få tryk.

Colibo – Morten Sig Olesen

COO & Partner Colibo
Med Makeable har Colibo fået en kompetent og agil samarbejdspartner, der forstår vores forretning og vores behov – og som altid løfter opgaven inden for aftalt tid og økonomi.

Safeticket – Anders Christensen

CEO Safeticket
Makeable har været en fremragende leverandør i udviklingen af Safeticket-appen, hvor deres designmæssige kreativitet og tekniske ekspertise har omdannet vores tekniske krav og visionen om effektiv billethåndtering til virkelighed. Vi er imponerede over deres engagement og kompetencer – og ser frem til at fortsætte samarbejdet. Et aspekt, der særligt har imponeret os, er det smidige samarbejde og den konstruktive udveksling mellem vores udviklere og Makeables team. Hurtige justeringer og løsningsorienteret kommunikation har været centrale faktorer for samarbejdets succes. Vi har allerede de næste projekter i søen med dem.

Useeum – Rasmus Lybæk

CEO Useeum
Vi er rigtig glade for samarbejdet med de dygtige folk hos Makeable. Uanset hvilken opgave vi stiller dem, leverer de et meget tilfredsstillende resultat – lige fra design af vores backendsystem til udvikling af vores forskellige guides og spil.

Niels Thysk Sørensen

COO & Partner

Hør hvad en app kan gøre for jer?

Ring eller skriv til Niels.

70 70 17 47
info@makeable.dk

Relaterede cases