Barnets personlige godnatsang

Norly & Friends hjælper dit barn til at sove, og indbyggerbarnets navn i sangen.

Unikke og personlige godnatsange med NORLY

Med Norly kan du nu købe og afspille en unik godnatsang for dit barn. Barnets navn indsynges i sangen, og sangene er designet til at fremme en god nattesøvn.

Hvordan virker det?

Musik påvirker menneskers følelser, og den helt rigtige komposition kan være meget afslappende. NORLYs godnatsange er komponeret med henblik på, at rytmerne skal være rolige og give barnet en følelse af tryghed. Når familien gennemgår putteritualet, ved barnet, det er tid til at sove.

Søvnpakke og tilkøb

Som tilkøb til godnatsangen kan du få en personlig godnatbog. Du kan også bestille sangen som gave. For hvilken bedre gave kan man give, end god søvn, tryghed og ro? Hop ind i Norly & friends universet.

Colibo – Morten Sig Olesen

COO & Partner Colibo
Med Makeable har Colibo fået en kompetent og agil samarbejdspartner, der forstår vores forretning og vores behov – og som altid løfter opgaven inden for aftalt tid og økonomi.

Safeticket – Anders Christensen

CEO Safeticket
Makeable har været en fremragende leverandør i udviklingen af Safeticket-appen, hvor deres designmæssige kreativitet og tekniske ekspertise har omdannet vores tekniske krav og visionen om effektiv billethåndtering til virkelighed. Vi er imponerede over deres engagement og kompetencer – og ser frem til at fortsætte samarbejdet. Et aspekt, der særligt har imponeret os, er det smidige samarbejde og den konstruktive udveksling mellem vores udviklere og Makeables team. Hurtige justeringer og løsningsorienteret kommunikation har været centrale faktorer for samarbejdets succes. Vi har allerede de næste projekter i søen med dem.

Useeum – Rasmus Lybæk

CEO Useeum
Vi er rigtig glade for samarbejdet med de dygtige folk hos Makeable. Uanset hvilken opgave vi stiller dem, leverer de et meget tilfredsstillende resultat – lige fra design af vores backendsystem til udvikling af vores forskellige guides og spil.

Niels Thysk Sørensen

COO & Partner

Hør hvad en app kan gøre for jer?

Ring eller skriv til Niels.

70 70 17 47
info@makeable.dk

Relevante cases fra branchen