Alt om diabetes: App til sundhedsprofessionelle

En digital udgave af Diabeteshåndbogen – praktisk diabetespleje og -behandling

Diabetes app
Diabetes app
Alt om diabetes - app til sundhedsprofessionelle

Workshop: Fra håndbog til app

Tidligt i processen afholdt vi i samarbejde med STENO en heldagsworkshop. Deltagere var ledere og sundhedspersoner fra de Syddanske kommuner, privatpraktiserende fodterapeuter og diætister, klinisk personale fra diabetesafdelingerne på de Syddanske sygehuse, ledelse, stabsmedarbejdere og klinikere på Steno Diabetes Center Odense.

På workshoppen gennemførte vi bl.a. en række praktiske opgaver, hvis fælles konklusioner blev samlet i første visuelle prototype, som vi i fællesskab itererede omkring.

Et vigtigt digitalt værktøj

Appen udgør den digitale udgave af Diabeteshåndbogen – Praktisk diabetespleje og -behandling, som tidligere har været udgivet i PDF-format. Her samles den nyeste viden og fakta om diabetes, som de sundhedsprofessionelle altid har lige ved hånden.

I appen kan man bl.a. søge efter stikord, gemme favoritter, modtage notifikationer ved vigtige ændringer og meget andet. Sammen med appen hører en brugervenlig backend, hvor alt indhold kan håndteres.

Alt om diabetes - app til sundhedsprofessionelle
Alt om diabetes - app til sundhedsprofessionelle

Carsten Jensen

Digital Innovation, Team Telesundhed Syddansk Sundhedsinnovation
Vi har fra den tidlige idéfase til det færdige produkt oplevet, at Makeable har været en inspirerende samarbejdspartner, der har overholdt tidsplan samt økonomi og været fleksible, når der har været udfordringer.

Forudsætningerne for at skabe et gennemarbejdet slutprodukt kræver et team af personer med forskellige kompetencer, og Makeable har netop haft de kompetencer, som vi har efterspurgt
Alt om diabetes - app til sundhedsprofessionelle

Rasmus Møller Bentzen

Teknisk Chef Ropox
Makeable var et oplagt valg som leverandør for Ropox med deres dybe indsigt og erfaring inden for velfærdsteknologi og medicoindustrien. I alt hvad Ropox laver er brugervenlighed, sikkerhed og funktionalitet nøgleelementer, og det har Makeable leveret til fulde med Ropox Connect-appen, hvor de har budt ind med deres indsigt og erfaring. Vi kan varmt anbefale Makeable som samarbejdspartner. Det har været, og er fortsat en fornøjelse.
Alt om diabetes - app til sundhedsprofessionelle

Casper Christiansen

E-learning og kommunikationsmedarbejder Nationalt Videnscenter for Demens
Konceptfasen hjalp os til at blive skarpere på hvilke features, der giver mest værdi for vores brugere. Samtidig gav konceptfasen tryghed og et godt overblik forud for selve udviklingen af vores app.