Popsi og Krelle app – sikker musik og sjov for de helt små

Kendt børneunivers downloadet +85.000 gange

Kendt børneunivers downloadet +85.000 gange

Et sikkert og sjovt alternativ til YouTube

Popsi og Krelle appen er udviklet i et sikkert miljø og et alternativ til reklamer og andre videoer på YouTube. Appen indeholder videoer, playlister, pege- og puslespil og meget mere.

Kendt børneunivers downloadet +85.000 gange

Appen skulle laves af nogen “med styr på tingene”

Popsi og Krelle er Danmarks største og mest kendte uafhængige børneband for børn i alderen 0-4 år. De har skabt et univers med indhold, der styrker vigtige færdigheder og kompetencer hos små børn.

Popsi og Krelle kontaktede Makeable med ønsket om at skabe et sikkert miljø for børn, som de kan færdes i, når de engagerer sig med deres indhold. Indtil da lå størstedelen af indholdet på YouTube.

Desuden havde Popsi og Krelle et stort ønske om at kunne overlevere det fulde app-ansvar til nogen “med styr på tingene”, så de kan fokusere på at lave berigende indhold til børneuniverset. “Lidt ligesom at vælge et pladeselskab til at udgive vores plader”.

Et komplet og sikkert børneunivers

Løsningen blev en abonnementsbaseret native app til iPhone og iPad, hvor børn trygt kan streame over 80 populære videoer samt interagere med lærerige pusle- og findespil.

Der er stadig gratis indhold at finde på YouTube, men i app’en findes den rene vare – det sikre indhold – uden reklamer og forstyrrende elementer som ellers følger med på YouTube. Appen sikrer med andre ord, at børnene forbliver i Popsi og Krelles univers og ikke bevæger sig ud i relaterede videoer. Desuden ligger der en masse eksklusivt indhold i app’en, der ikke findes andre steder – fx. de mange spil.

Kendt børneunivers downloadet +85.000 gange
Kendt børneunivers downloadet +85.000 gange

Gode funktioner til gavn for både børn og voksne

Popsi og Krelles univers var oprindeligt bygget op omkring børnesange og videoer. Alt fra kendte børnesange til nye sange, produceret af dem selv.

Vi udfordrede dem og foreslog en udvidelse med lærerige spil, der styrker børns udvikling, så universet fik lidt mere bredde. Derfor er der i dag både videoer og pusle- og findespil i app’en. Alt understøttet af sjove lyde og inspirerende musik.

Videoplatformen i app’en er bygget op omkring streaming-platformen Vimeo, så selve app’en ikke er så “tung” at have liggende på smartphone eller tablet. Derudover sikrer Vimeo at Popsi og Krelle kan arbejde i et kendt miljø, når de skal vedligeholde indholdet i app’en.

Playlister og søgefunktion gør det nemt for forældre at finde det rigtige indhold til børnene. Vælg fx playlisten “Godnatsange” eller søg alle julesange frem.

Fuld kontrol via brugervenlig backend

App’en er baseret på et headless CMS + Google Firebase, så Popsi og Krelle selv nemt og ubesværet kan opdatere og tilføje indhold og lave playlister.

Løsningen er blevet til via et tæt samarbejde, hvor vi i Makeable både har ageret tekniske specialister og sparringspartnere på strategi, forretning mv. Der ligger desuden en masse udvidelser i pipeline, som vi i fællesskab arbejder på.

Kendt børneunivers downloadet +85.000 gange

Rasmus Lybæk

CEO Useeum
Vi er rigtig glade for samarbejdet med de dygtige folk hos Makeable. Uanset hvilken opgave vi stiller dem, leverer de et meget tilfredsstillende resultat – lige fra design af vores backendsystem til udvikling af vores forskellige guides og spil.
Kendt børneunivers downloadet +85.000 gange

Anders Christensen

CEO Safeticket
Makeable har været en fremragende leverandør i udviklingen af Safeticket-appen, hvor deres designmæssige kreativitet og tekniske ekspertise har omdannet vores tekniske krav og visionen om effektiv billethåndtering til virkelighed. Vi er imponerede over deres engagement og kompetencer – og ser frem til at fortsætte samarbejdet. Et aspekt, der særligt har imponeret os, er det smidige samarbejde og den konstruktive udveksling mellem vores udviklere og Makeables team. Hurtige justeringer og løsningsorienteret kommunikation har været centrale faktorer for samarbejdets succes. Vi har allerede de næste projekter i søen med dem.
Kendt børneunivers downloadet +85.000 gange

Cathrine Yoga

CEO Cathrine Yoga
Jeg er blæst bagover af den succes, som Cathrine Yoga-universet har opnået. Jeg er SÅ glad og tilfreds med mit professionelle samarbejde med Makeable – og særligt Niels er helt fantastisk til at gribe alle mine idéer. Cathrine Yoga-appen bliver rost til skyerne af mine yogaelever, og det kan jeg godt forstå, for den er visuelt smuk, intuitiv og ren velvære for krop, sind og sjæl. Appen er blevet en raketmotor i min yogaforretning, som har vækstet eksplosivt på alle fronter i løbet af de seneste to år, jeg har arbejdet med Makeable. Jeg kan varmt anbefale Makeable!

Andre cases fra branchen