Autobranchens vigtigste værktøj

FTZ-appen sparer værkstederne tusindvis af timer hver måned


Smartphone placeholder

Fremtidens arbejdsredskab

FTZ-appen har samlet alle værkstedernes vigtigste funktioner ved at integrere dokumentation, tidsregistrering, sagsoprettelse og FTZ-shoppen på én samlet og brugervenlig platform. Driften er forandret for altid.

Direkte dokumentation mellem kunde og værksted

I appen kan værkstederne og kunderne nu interagere direkte med hinanden, hvilket har skabt en stor kundetilfredshed hvor de kan uploade billeder, bestille varer og kommunikere direkte med kunderne. På denne måde har alle parter et fuldt dokumenteret overblik over arbejdet.

Tidsoptimering

FTZ-appen har gjort det muligt for FTZ at optimere deres interne arbejdsprocesser ved at samle dokumentation, tidsregistrering, sagsoprettelse og FTZ-shoppen i én og samme app. Dette har gjort det nemmere for medarbejderne at registrere og opdatere information i realtid, hvilket har resulteret i færre fejl og mangler i arbejdsprocesserne. FTZ kan dermed levere en mere pålidelig og effektiv service til deres kunder, samtidig med at de kan optimere deres ressourceanvendelse og minimere spildtid.

Sagsoprettelse

For værkstederne er det en stor fordel, at de nu kan oprette sager direkte i appen, hvor de kan uploade billeder, bestille varer og kommunikere direkte med kunderne. På denne måde har alle parter et fuldt dokumenteret overblik over arbejdet.

FTZ er autobranchens største virksomhed i Danmark, og leverer varer til +9000 værksteder I Norden. Med over 50 afdelinger og 1.100 medarbejdere står organisationen  bag AutoMester, Bosch Car Service, Hella Service Partner, Karosseriogskadecenter.dk, nosign, Workshop 365, 100% autotjek, CarPeople, Din Bilpartner og DriveClever.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os