FTZ app

FTZ app'en: Et tidsbesparende værktøj til mekanikerne

Én måned efter lancering har landets autoværksteder sparet 500+ timers arbejde med app’en. Og potentialet er meget, meget større.

Bedre dokumentation

Med FTZ+ app’en sparer autoværksteder værdifuld tid på dokumentation og FTZ underbygger dermed deres ambition om at tilbyde det foretrukne og bedste kundestyringssoftware i autobranchen.

I løbet af den første måned efter lancering blev der uploadet tusindvis af billeder til systemet, hvilket udgør en besparelse af manuelt arbejde på 500+ arbejdstimer. Derudover bliver hver sag nu bedre dokumenteret – til gavn for både værksted og slutkunde.

Hurtig billedgenkendelse

App’en gør det hurtigt, nemt og motiverende at finde sager og tilføje billeder og kommentarer. Mekanikerne undgår ineffektive og kedelige arbejdsgange, da det hele kan klares direkte fra mobilen.

Med scanningsværktøjer og Machine Learning via en tilpasset udgave af Googles MLKit, kan en sag nemt tilgås blot ved at scanne og genkende en nummerplade. Det tager under ét sekund at åbne en sag ved at scanne nummerpladen.

FTZ, som blandt andet står bag AutoMester, CarPeople og Din Bilpartner, kan bryste sig af at være landets største totalleverandør for autobranchen.

Imponerende er det, at de altid har mere end 3.000.000 varer på lager.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig