App udvikling

Design og user experience i appudvikling

De bedste digitale løsninger skabes gennem et tæt samarbejde mellem vores UX-konsulenter og vores kunder.

Design og user experience
Design og user experience

UX konsulenten er central i konceptfasen

Vores UX-konsulenter arbejder tæt sammen med vores kunder, i en konceptfase, om at definere den app der skal bygges. Denne fase starter med en dybdegående forståelse af virksomhedens målgruppe, kunderejsen, tekniske krav og forretningsønsker. Vi ved, at brugerindsigt er nøglen til at skabe en brugergrænseflade, der ikke kun er brugervenlig, men også leverer reel værdi for virksomheden.

Vi tager udgangspunkt i brugerindsigt fra målgruppen for at forstå deres behov, præferencer og udfordringer. Dette giver os mulighed for at designe en app, der er intuitiv og let at bruge, og som opfylder brugernes behov på den mest effektive måde.

Vi analyserer kunderejsen for at identificere touchpoints på tværs af digitale og analoge kanaler, hvor appen kan gøre en afgørende forskel. Dette hjælper os med at skabe en app, der ikke kun er funktionel, men som også skaber høj engagement med ønske om at opnå høj brugerretention.

UX konsulentens formål er altid kommercielt. Derfor er målet mål altid klart – at sikre at app’en understøtter virksomhedens forretningsmål og overordnede strategi.

Start med en konceptfase

Varighed · 49 sek
Design og user experience

Design er mere end bare lækkert

3 områder som design har direkte indvirkning på.

  1. Brugeroplevelse: Et attraktivt og behageligt design kan øge brugernes interesse og forbindelse til dit brand. Farver, typografi, billeder og animation/motion kan alle bidrage til en positiv brugeroplevelse og måske endda fremkalde bestemte følelser eller associationer.

  2. Brugervenlighed: En intuitiv og letforståelig UI gør det nemt for brugere at navigere i appen og udføre ønskede handlinger. Dette forbedrer brugeroplevelsen, da brugerne kan opnå deres mål hurtigt og effektivt.

  3. Tilgængelighed: Ved at designe en app, der er tilgængelig for alle, skaber man en inkluderende brugeroplevelse. Dette betyder, at flere mennesker kan bruge appen effektivt, uanset deres fysiske, sensoriske eller kognitive evner.

En app giver mening når den bliver brugt igen og igen

En app skal bruges igen og igen. Et godt design og en god brugeroplevelse i apps hjælper med at øge kundens livstidsværdi ved at tiltrække og fastholde brugere, forbedre brugerretentionen, øge salget og medvirke til et positivt brandimage.

Design og user experience
Design og user experience

Vi samarbejder med vores kunder i Figma

Figma er et kraftfuldt værktøj, der bruges til at udvikle interaktive design og brugerflader. Det er en cloud-baseret platform, der giver designere og kunder mulighed for at samarbejde i realtid.

Med Figma kan designere skabe brugerflade-layouts, prototyper og interaktive brugeroplevelser. Det giver mulighed for at lave detaljerede wireframes, der kan omdannes til fuldt fungerende prototyper med klikbare elementer og overgange.

Kunder kan inviteres til at se og kommentere på interaktive brugergrænseflader, hvilket giver en mere transparent og inkluderende designproces.

Design og user experience

Jakob Kjeldtoft

CX Lead
Design og user experience

Den gode løsning findes i samarbejdet

Ring eller skriv til Jakob.

70 70 17 47
info@makeable.dk

Vi var med fra begyndelsen
og hjulpet 100+ virksomheder

Det siger vores kunder om Makeable

Design og user experience

Michael Jaap

Presse- og kommunikationschef Aarhus Kommune
Makeable har igen gjort et solidt stykke arbejde med denne totalrenoverede version af AarhusGuiden. Lige fra design til launch har vi følt os i de bedste hænder hos det kompetente team, og vi er meget stolte af resultatet.
Design og user experience

Cathrine Yoga

CEO Cathrine Yoga
Jeg er blæst bagover af den succes, som Cathrine Yoga-universet har opnået. Jeg er SÅ glad og tilfreds med mit professionelle samarbejde med Makeable – og særligt Niels er helt fantastisk til at gribe alle mine idéer. Cathrine Yoga-appen bliver rost til skyerne af mine yogaelever, og det kan jeg godt forstå, for den er visuelt smuk, intuitiv og ren velvære for krop, sind og sjæl. Appen er blevet en raketmotor i min yogaforretning, som har vækstet eksplosivt på alle fronter i løbet af de seneste to år, jeg har arbejdet med Makeable. Jeg kan varmt anbefale Makeable!
Design og user experience

Stig Dahl-Hansen

Managing Director Common Sense
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Makeable, hvis ekspertise og engagement har hjulpet os med at skabe den innovativ løsning vi sigtede efter, der kan forbedrer indeklimaet på skolerne på en simpel måde og bidrager til et sundere og mere bæredygtigt miljø. Vi kan kun anbefale at arbejde sammen med Makeable.