CSR – det støtter vi

Vi har et fælles ansvar for at bidrage til samfundet og de udfordringer, vi står overfor.

Kampen mod kræft

Sidste år støttede vi Knæk Cancer med 1.000 kr. per medarbejder, og fortsætter støtten i år. Knæk Cancer er et ambitiøst projekt, som TV2 og Kræftens Bekæmpelse står bag. Kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

CSR - det støtter vi
CSR - det støtter vi

Kræft er ikke for børn

Kræft kan ramme alle, og børn kan både blive pårørende og kræftpatienter. Uanset hvad er kræft ikke for børn.

I dag støtter vi fast Kræft er ikke for børn, og støttede også i årene 2021, 2022 og 2023. Det gør vi, fordi vi gerne vil støtte op om den vigtige forskning inden for børn og kræft, da det er med til at gøre en stor forskel.

Forskningen har bl.a. betydet, at 6 ud af 7 børn i dag overlever kræft. Kun 3% af den samlede støtte går til administation. Læs mere her

CSR-støtte og projekter

Vi har løbende projekter, hvor vi også yder støtte under et samarbejde. Vores seneste projekt var i samarbejde med Rotary og Røde Kors, hvor vi udviklede og støttede Hjertestarter.gl-appen, som vi er meget stolte over.

CSR - det støtter vi
CSR - det støtter vi

Aktiv støtte i lokalsamfundet

Gennem årene har vi støttet en række nøgleområder og organisationer. Aktuelt støtter vi BISTAD, et initiativ der hjælper udsatte borgere til en bedre hverdag via arbejdsfællesskab og socialt netværk, og som understøtter 7 af verdensmålene. Vi bidrager også til Kræftens Bekæmpelse og Knæk Cancer med særlig fokus på børn, da ingen børn skal kæmpe mod kræft alene.

CSR - det støtter vi
CSR - det støtter vi
CSR - det støtter vi
CSR - det støtter vi
CSR - det støtter vi
CSR - det støtter vi

Stærk kultur, godt sammenhold og solide leverancer

Vi har en stærk, inkluderende og professionel arbejdskultur, hvor alle bliver hørt. Hos os er det vigtigt, at arbejdet inspirerer den enkelte, og at vi altid udfordrer og anerkender hinanden.

CSR - det støtter vi

Følg med på LinkedIn

Her holder vi dig ajour med de nyeste trends og teknologier, og skriver om hvilke fordele, virksomheder kan opnå gennem apps.