CSR

Der er mange mennesker og organisationer der har behov for støtte. Makeable har valgt at støtte børn.

I Makeable mener vi, at det er vigtigt at yde et socialt ansvar – hvad enten man er en mindre virksomhed som os – eller en stor en af slagsen.

Der er mange mennesker og organisationer, der har behov for støtte. Makeable har valgt at støtte børn, da de fleste af os har børn, og de derfor naturligt ligger vores hjerte nært.

Familer med kræftramte børn

Vi støtter familier med kræftramte børnVi har igennem flere år støttet Familier med kræftramte børn, som er en selvstændig, landsdækkende organisation. Deres arbejde består i at formidle personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbrede kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.

Hvert år afholder Familier med kræftramte børn en række arrangementer for kræftramte børn og deres familier, ligesom de arbejder for at forbedre behandlingen og omsorgen for børnene.

De familier, der er så uheldige at blive ramt, kan have svært ved at have overskud eller mulighed for at give børnene nogle oplevelser – også fordi børnenes immunforsvar er meget svækket af sygdommen.

Derfor har familierne brug for en organisation som denne, som arrangerer hele udflugtsdage eller oplevelser, hvor børnene skærmes fra andre børn og smittefarer – men sammen kan komme lidt væk hjemmefra.

Du kan også støtte Familier med kræftramte børn.

 

Børns Vilkår

Vi støtter Børnboerns-vilkaars Vilkår, da vi mener de gør en forskel for alle børn i Danmark. Organisationen har eksisteret siden 1977 og i dag bannerfører for at sikre børns ret til en god barndom og et godt liv. De taler børnenes sag over for politikere og samfundet generelt, og de er med til at kaste lys over vigtige samfundsmæssige problemstillinger så f.eks. en stadig større ensomhed blandt børn og unge.

BørneTelefonen er en vigtig del af deres arbejde, og den hjælper hvert år mere end 35.000 børn og unge i Danmark.

Du kan også støtte Børns Vilkår.