IT-infrastruktur & Cloud

Velfungerende og driftssikre systemer hviler på en robust IT-infrastruktur f.eks. i cloud’en.

hvad koster en app
hvad koster en app

Om vores løsninger med IT-infrastruktur og Cloud

Velfungerende og driftssikre systemer hviler på en robust IT-infrastruktur f.eks. i cloud’en. Det er ikke noget, man først beslutter eller tænker nærmere over, når et system skal lanceres. Helt fra start af et projekt skal relevante service providers besluttes – det stiller nemlig krav til udvikling, valg af programmeringssprog samt hvilke fordele og ulemper, der følger med. Og ofte har du som kunde en række krav hertil, som vi skal kende til.

Vi gør ofte brug af en række af de større Cloud-tjenester, som giver enorme kræfter ift. fleksibilitet og skalerbarhed. Ofte bruger vi Google-suiten, og næsten lige så ofte er vi omkring Azure eller AWS. Her kender vi også til og rådgiver om udfordringerne ift GDPR og Schrems II.

Vores dygtige DevOps i Makeable kan hjælpe jer med at navigere i det komplekse landskab af IT-infrastruktur og cloud-tjenester, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Tre gratis cloudteknologier, der frigør vores kunders udviklingsbudget

📚 Firestore
IT-infrastruktur og Cloud

Er ikke bare en database, men en game-changer til hurtig udvikling. Med Firestore kan vi bygge dynamiske apps hurtigere end nogensinde eftersom både backend, frontend og native apps kan bruge én og samme database. Firestore skalerer uden problemer fra nul til millioner af brugere, og sikkerheden i dataadgang er inkluderet out-of-the-box. Det giver os mulighed for at bruge mindre tid på infrastruktur og mere tid på at udvikle features, der giver værdi for brugerne.

⚙️ Cloud Functions
IT-infrastruktur og Cloud

Med Cloud Functions kan vi køre backend-kode automatisk, når der sker begivenheder i Firebase-miljøet. Det sparer os for en masse tid og ressourcer, som vi kan bruge på at udvikle nye, innovative løsninger. Med Cloud Functions kan vi i langt de fleste tilfælde undgå et have en egentlig server som en del af vores setup. Cloud Functions er “serverløse” og kræver ingen drift eller vedligehold. De skalerer også nemt fra nul til millioner af brugere, ligesom Firestore.

🔒 Authentication
IT-infrastruktur og Cloud

Sikkerhed er topprioritet i appprojekter, men det behøver ikke at være en hovedpine. Firebase Authentication gør det let at implementere sikre login-systemer. Det betyder, at vi kan fokusere på bygge lækker funktionalitet, i stedet for at bekymre os om sikkerhedsrisici. Der er support for en lang række af login-metoder, inklusiv email/password, SMS, sociale medier, Google, Apple, SAML, OpenID, og selv jeres egen custom login-løsning.

IT-infrastruktur og Cloud

Lars Dahl

CTO & Partner
IT-infrastruktur og Cloud

Tag en snak med Lars

Ring eller skriv på:

70 70 17 47
info@makeable.dk

Lars har 20+ erfaring med udvikling og befinder sig dagligt i komplekse snitflader mellem teknologi og forretning.

IT-infrastruktur og Cloud

Jane Foged

Projektleder Dansk Retursystem
Makeable har igennem hele processen været yderst løsningsorienterede og professionelle at samarbejde med. Man mærker tydeligt, at de er eksperter inden for deres område. Det har givet en dejlig ro i projektet og en app, der fungerer præcis som vi har ønsket os.
IT-infrastruktur og Cloud

Rasmus Møller Bentzen

Teknisk Chef Ropox
Makeable var et oplagt valg som leverandør for Ropox med deres dybe indsigt og erfaring inden for velfærdsteknologi og medicoindustrien. I alt hvad Ropox laver er brugervenlighed, sikkerhed og funktionalitet nøgleelementer, og det har Makeable leveret til fulde med Ropox Connect-appen, hvor de har budt ind med deres indsigt og erfaring. Vi kan varmt anbefale Makeable som samarbejdspartner. Det har været, og er fortsat en fornøjelse.