IT-infrastruktur og Cloud

Velfungerende og driftssikre systemer hviler på en robust IT-infrastruktur f.eks. i cloud’en.

hvad koster en app
hvad koster en app

Velfungerende og driftssikre systemer hviler på en robust IT-infrastruktur f.eks. i cloud’en. Det er ikke noget, man først beslutter eller tænker nærmere over, når et system skal lanceres. Helt fra start af et projekt skal relevante service providers besluttes – det stiller nemlig krav til udvikling, valg af programmeringssprog samt hvilke fordele og ulemper, der følger med. Og ofte har du som kunde en række krav hertil, som vi skal kende til.

Vi gør ofte brug af en række af de større Cloud-tjenester, som giver enorme kræfter ift. fleksibilitet og skalerbarhed. Ofte bruger vi Google-suiten, og næsten lige så ofte er vi omkring Azure eller AWS. Her kender vi også til og rådgiver om udfordringerne ift GDPR og Schrems II.

Vores dygtige DevOps i Makeable kan hjælpe jer med at navigere i det komplekse landskab af IT-infrastruktur og cloud-tjenester, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Lars Dahl

CTO & Partner

Tag en snak med Lars

Ring eller skriv på:

70 70 17 47
info@makeable.dk

Lars har 20+ erfaring med udvikling og befinder sig dagligt i komplekse snitflader mellem teknologi og forretning.

Dansk Retursystem – Jane Foged

Projektleder Dansk Retursystem
Makeable har igennem hele processen været yderst løsningsorienterede og professionelle at samarbejde med. Man mærker tydeligt, at de er eksperter inden for deres område. Det har givet en dejlig ro i projektet og en app, der fungerer præcis som vi har ønsket os.

Ropox – Rasmus Møller Bentzen

Teknisk Chef Ropox
Makeable var et oplagt valg som leverandør for Ropox med deres dybe indsigt og erfaring inden for velfærdsteknologi og medicoindustrien. I alt hvad Ropox laver er brugervenlighed, sikkerhed og funktionalitet nøgleelementer, og det har Makeable leveret til fulde med Ropox Connect-appen, hvor de har budt ind med deres indsigt og erfaring. Vi kan varmt anbefale Makeable som samarbejdspartner. Det har været, og er fortsat en fornøjelse.