Integrationer og API

Udveksling af data med andre systemer gennem integrationer og API’er.

Integrationer og API

Ofte er et system betinget af at kunne udveksle data med andre systemer – og det er her integrationer og API’er har sin ret.

Og det er noget, vi arbejder med dagligt i Makeable, ikke mindst fordi apps altid bruger et eller flere API’er til at tale sammen med backend eller andre eksterne systemer. Integrationer arbejder vi ligeledes med dagligt, her vil det typisk være backend, der integrerer sig med andre systemer for evt. at stille det til rådighed via eget API.

Så uanset om det handler om at forbinde din app med dit CRM eller at integrere tredjepartsapplikationer i din eksisterende infrastruktur, så har vi et team af udviklere, der har prøvet det (eller noget lignende) før. Send os dokumentationen (eller lad os udarbejde den selv i Swagger), så er vi klar til at gå i gang.

Integrationer og API

Planlægning og implementering af integrationer og API

Arbejdet med integrationer og API’er kræver en dybdegående forståelse for, hvordan data strømmer mellem systemer. Vores proces begynder med en grundig analyse, hvor vi nøje udvælger de data, der er mest kritiske for din virksomheds operationer. Gennem forecasting af potentielle sikkerhedsrisici fra starten, kan vi designe sikre og skalerbare løsninger, som kan tilpasse sig fremtidige behov. På den måde sikrer vi os, at vores integrationer og API’er er robuste, fleksible og klar til at understøtte din virksomheds videre udvikling.

Sikkerhed &
Skalerbarhed

Når vi arbejder med integrationer og API’er vægter vi sikkerhed og skalerbarhed højt for at din virksomheds datakommunikation både er robust og fremtidssikret. Ved at anvende avancerede API’er til integration, for eksempel mellem dit CRM-system og en app, sikrer vi en sømløs og sikker udveksling af data. Dette opnås gennem nøje udviklede protokoller, der ikke blot beskytter dataintegriteten, men også understøtter systemernes evne til at skalere og tilpasse sig nye forretningskrav. Dermed sikrer vi, at dine digitale systemer fungerer effektivt og altid er parate til at understøtte din virksomheds vækst og udvikling.

Integrationer og API

Lars Dahl

CTO & Partner
Integrationer og API

Tag en snak med Lars

Ring eller skriv på:

70 70 17 47
info@makeable.dk

Lars har 20+ erfaring med udvikling og befinder sig dagligt i komplekse snitflader mellem teknologi og forretning.

Integrationer og API

Jane Foged

Projektleder Dansk Retursystem
Makeable har igennem hele processen været yderst løsningsorienterede og professionelle at samarbejde med. Man mærker tydeligt, at de er eksperter inden for deres område. Det har givet en dejlig ro i projektet og en app, der fungerer præcis som vi har ønsket os.
Integrationer og API

Rasmus Møller Bentzen

Teknisk Chef Ropox
Makeable var et oplagt valg som leverandør for Ropox med deres dybe indsigt og erfaring inden for velfærdsteknologi og medicoindustrien. I alt hvad Ropox laver er brugervenlighed, sikkerhed og funktionalitet nøgleelementer, og det har Makeable leveret til fulde med Ropox Connect-appen, hvor de har budt ind med deres indsigt og erfaring. Vi kan varmt anbefale Makeable som samarbejdspartner. Det har været, og er fortsat en fornøjelse.