Integrationer og API

Udveksling af data med andre systemer gennem integrationer og API’er.

Ofte er et system betinget af at kunne udveksle data med andre systemer – og det er her integrationer og API’er har sin ret.

Og det er noget, vi arbejder med dagligt i Makeable, ikke mindst fordi apps altid bruger et eller flere API’er til at tale sammen med backend eller andre eksterne systemer. Integrationer arbejder vi ligeledes med dagligt, her vil det typisk være backend, der integrerer sig med andre systemer for evt. at stille det til rådighed via eget API.

Så uanset om det handler om at forbinde din app med dit CRM eller at integrere tredjepartsapplikationer i din eksisterende infrastruktur, så har vi et team af udviklere, der har prøvet det (eller noget lignende) før. Send os dokumentationen (eller lad os udarbejde den selv i Swagger), så er vi klar til at gå i gang.

Lars Dahl

CTO & Partner

Tag en snak med Lars

Ring eller skriv på:

70 70 17 47
info@makeable.dk

Lars har 20+ erfaring med udvikling og befinder sig dagligt i komplekse snitflader mellem teknologi og forretning.

Dansk Retursystem – Jane Foged

Projektleder Dansk Retursystem
Makeable har igennem hele processen været yderst løsningsorienterede og professionelle at samarbejde med. Man mærker tydeligt, at de er eksperter inden for deres område. Det har givet en dejlig ro i projektet og en app, der fungerer præcis som vi har ønsket os.

Ropox – Rasmus Møller Bentzen

Teknisk Chef Ropox
Makeable var et oplagt valg som leverandør for Ropox med deres dybe indsigt og erfaring inden for velfærdsteknologi og medicoindustrien. I alt hvad Ropox laver er brugervenlighed, sikkerhed og funktionalitet nøgleelementer, og det har Makeable leveret til fulde med Ropox Connect-appen, hvor de har budt ind med deres indsigt og erfaring. Vi kan varmt anbefale Makeable som samarbejdspartner. Det har været, og er fortsat en fornøjelse.