Forretningskritisk app til billethåndtering

Safeticket sætter farten op på billethåndtering

Safeticket koncert app
Safeticket koncert app

Ventetiden er forbi

Med hundredvis af begivenheder om året kunne Safeticket ikke vente længere. Hurtig billethåndtering og kort ekspeditionstid er kritisk for deres forretning, og derfor besluttede de sig for, at ændre deres billethåndteringsflow. Det har vi hjulpet dem med.

Sikker og effektiv håndtering af billetter og persondata

Med appen har Safeticket fået en løsning, der kan det hele. Scanning og registrering foregår nu på i appen, hvor både QR- og stregkoder også scannes. I appen fremgår det samlede overblik altid. Derudover kan arrangører vha. flexfelter Takket være flexfelter kan arrangører indsamle de nødvendige oplysninger uden at bekymre sig om GDPR. Alle data opbevares i overensstemmelse med lovgivningen og bruges udelukkende til regnskabs- og statistiske formål.

En driftsikker og pålidelig løsning med Safeticket

Safeticket-appens pålidelighed og stabilitet har fået ros på flere fronter. Appen sikkerhedskopierer sig selv i realtid, så gæsternes tilmeldinger, data og billetter altid er beskyttet. Hvis der skulle opstå problemer, bliver Safetickets driftsteknikere underrettet inden for 15 sekunder, hvilket sikrer en hurtig og effektiv afvikling. Appen har er forsimplet flowet og gjort billethåndtering hurtigere end nogensinde før.

En driftsikker og pålidelig løsning

Safeticket havde brug for en lettere løsning, der kunne erstatte deres store, stationære scannere. Med appen kan Safetickets personale nu scanne billetter direkte fra deres smartphones, uden at skulle bøvle med at transportere ekstra hardware. Alt er samlet på én platform, hvilket gør det let at holde styr på antallet af ankomne gæster. Tiden med gamle langsomme scannere, opsætning af internet og lang ekspeditionstid er ovre.

Niels Thysk Sørensen

COO & Partner

Hør hvad en app kan gøre for jer?

Ring eller skriv til Niels.

70 70 17 47
info@makeable.dk