Forretningskritisk app til billethåndtering

Safeticket sætter farten op på billethåndtering

Safeticket koncert app
Safeticket koncert app

Ventetiden er forbi

Med tusindvis af begivenheder om året kunne Safeticket ikke vente længere. Hurtig billethåndtering og kort ekspeditionstid er kritisk for deres forretning, og derfor besluttede de sig for, at supplere deres billethåndteringsflow. Det har vi hjulpet dem med.

App supplerer udlejning af scannere til billetter

Sikker og effektiv håndtering af billetter og persondata

Med appen har Safeticket fået en løsning, der kan det hele. Scanning og registrering er nu også muligt i appen, hvor både QR- og stregkoder også scannes. Derudover fremgår det samlede overblik over den enkelte begivenhed også, så man der altid er styr på antallet af gæster.

En driftsikker og pålidelig løsning med Safeticket

Safeticket-appens pålidelighed og stabilitet har fået ros på flere fronter. Appen sikkerhedskopierer i realtid, så gæsternes tilmeldinger, data og billetter altid er beskyttet. Hvis der skulle opstå problemer, bliver Safetickets driftsteknikere underrettet inden for 15 sekunder, hvilket sikrer en hurtig og effektiv afvikling. Appen har er forsimplet flowet og gjort billethåndtering hurtigere end nogensinde før.

App supplerer udlejning af scannere til billetter
App supplerer udlejning af scannere til billetter

Et supplement til den oprindelige løsning

Safeticket havde brug for en supplerende løsning, der deres andet setup. Appen er et supplement, så brugerne nu kan det hele direkte fra deres smartphones. Alt er samlet på én platform, hvilket gør det let at holde styr på antallet af ankomne gæster.

App supplerer udlejning af scannere til billetter

Safeticket – Anders Christensen

CEO Safeticket
Makeable har været en fremragende leverandør i udviklingen af Safeticket-appen, hvor deres designmæssige kreativitet og tekniske ekspertise har omdannet vores tekniske krav og visionen om effektiv billethåndtering til virkelighed. Vi er imponerede over deres engagement og kompetencer – og ser frem til at fortsætte samarbejdet. Et aspekt, der særligt har imponeret os, er det smidige samarbejde og den konstruktive udveksling mellem vores udviklere og Makeables team. Hurtige justeringer og løsningsorienteret kommunikation har været centrale faktorer for samarbejdets succes. Vi har allerede de næste projekter i søen med dem.

Niels Thysk Sørensen

COO & Partner
App supplerer udlejning af scannere til billetter

Hør hvad en app kan gøre for jer?

Ring eller skriv til Niels.

70 70 17 47
info@makeable.dk