Statistik og dashboards

Statistik og Dashboards

Rå data kan omdannes til meningsfuld og forretningsorienteret indsigt med Statistik og Dashboards.

Indsamling og visualisering af data

Data i sig selv er værdiløst. Det er først med den rette behandling og analyse, at rå data kan omdannes til meningsfuld og forretningsorienteret indsigt. Det gælder apps ligesom det gælder alle andre systemer, der udvikles og lanceres til at skabe mere forretning.

I den sammenhæng er visualiseringer vejen frem. Her vil vi via velvalgte grafer og visualiseringer omdanne rå data til indsigt via periodisering, udregning, krydsberegning og årsagssammenhænge.

Vi har stor erfaring med visualisering af data, både i helt specialudviklede systemer eller til opsætning i standardiserede værktøjer og dashboards.

Lars Dahl

CTO & Partner

Tag en snak med Lars

Ring eller skriv på:

70 70 17 47
info@makeable.dk

Lars har 20+ erfaring med udvikling og befinder sig dagligt i komplekse snitflader mellem teknologi og forretning.

Dansk Retursystem – Jane Foged

Projektleder Dansk Retursystem
Makeable har igennem hele processen været yderst løsningsorienterede og professionelle at samarbejde med. Man mærker tydeligt, at de er eksperter inden for deres område. Det har givet en dejlig ro i projektet og en app, der fungerer præcis som vi har ønsket os.

Ropox – Rasmus Møller Bentzen

Teknisk Chef Ropox
Makeable var et oplagt valg som leverandør for Ropox med deres dybe indsigt og erfaring inden for velfærdsteknologi og medicoindustrien. I alt hvad Ropox laver er brugervenlighed, sikkerhed og funktionalitet nøgleelementer, og det har Makeable leveret til fulde med Ropox Connect-appen, hvor de har budt ind med deres indsigt og erfaring. Vi kan varmt anbefale Makeable som samarbejdspartner. Det har været, og er fortsat en fornøjelse.