Din app til oplevelser i Smilets By

Effektiv og skalerbar med brugervenlig administration Appen kombinerer enkelhed og skalerbarhed med hurtig datasynkronisering via Google Firebase og Open Data Aarhus (ODAA). Den er bygget på Ionic framework for en nativ app-følelse og indeholder et brugervenligt administrationssystem til nem håndtering af kategorier og events. Highlights Aarhus Kommune har mulighed for at fremhæve specifikke events, således…

Din app til oplevelser i Smilets By
Din app til oplevelser i Smilets By

Effektiv og skalerbar med brugervenlig administration

Appen kombinerer enkelhed og skalerbarhed med hurtig datasynkronisering via Google Firebase og Open Data Aarhus (ODAA). Den er bygget på Ionic framework for en nativ app-følelse og indeholder et brugervenligt administrationssystem til nem håndtering af kategorier og events.

Din app til oplevelser i Smilets By

Skalérbarhed

AarhusGuiden er blandt de mest populære apps i Østjylland, hvor den har mange tusinde brugere. Derfor er det helt essentielt at løsningen nemt skalerer, så store datamængder uden problemer distribueres til de mange brugere:

  • Super hurtig automatiseret datasynkronisering med Aarhus Events – en del af åbne data fra Aarhus: ODAA (Open Data Aarhus)
  • Google Firebase infrastruktur – der sikrer lynhurtigt skalerbar synkronisering af data ud til brugerens smartphones.

Highlights

Aarhus Kommune har mulighed for at fremhæve specifikke events, således at brugeren af app’en bliver opmærksom på større arrangementer som Aarhus Jazzfestival, Aarhus Festuge m.fl.

Dette er muligt via den midterste knap i tab-baren ‘Highlights’, der tilmed kan styres centralt fra AarhusGuidens administrationssystem. Her kan man på få sekunder ændre navn og ikon, så den passer til f.eks. Festugen.

Din app til oplevelser i Smilets By
Din app til oplevelser i Smilets By

Michael Jaap

Presse- og kommunikationschef Aarhus Kommune
Makeable har igen gjort et solidt stykke arbejde med denne totalrenoverede version af AarhusGuiden. Lige fra design til launch har vi følt os i de bedste hænder hos det kompetente team, og vi er meget stolte af resultatet.

Mads Erichsen

CEO & Partner
Din app til oplevelser i Smilets By

Hør hvad en app kan gøre for jer

Ring eller skriv til Mads.

70 70 17 47
info@makeable.dk

Relevante cases fra branchen