DK's førende kost- og motionsapp

Mere end 200.000 brugere kan ikke tage fejl


Smartphone placeholder

Enkel og lækker

  • Mere end 200.000 downloads
  • On-the-go Camps med vejledning i kost og motion
  • Automatisk generede certifikater med brugerens camp-resultater
  • 500+ opskrifter
  • MobilePay integration samt in-app purchase
  • 4,7/5 stjerner

Engagerende og inspirerende app

Michelle Kristensen kom til os med ønsket om at sætte strøm til hendes sundhedsunivers, hvilket bl.a. resulterede i en stærk, engagerende og inspirerende app, der med “On-the-go camps”, +500 opskrifter og vejledning i kost og motion, hjælper brugerne til en bedre og sundere hverdag.

Hos Makeable har vi, udover at udvikle en native app til Michelle, fungeret som strategiske sparringspartnere med henblik på en konstant skalering af den digitale del af forretningen.

Læs mere om Michelle og app’en nedenfor.

MK træning

Hjælper brugerne til sund livsstil og vægttab

I MK Universets app kan brugeren deltage i camps, blive klogere på MK principperne og hele tilgangen til madlavning, vægttab og træning, der bygger på Michelle Kristensens mere end 15 års erfaring med sund livsstil og vægttab.

Hun brænder for madlavning, og i rygsækken har hun en bachelor i Idræt samt supplerende fag fra kandidatuddannelsen i Human Ernæring.

Mere end 72.000 har deltaget på en af hendes online camps, og hun har coachet omkring 3500 kvinder på sine fysiske MK bootcamps. Hun har desuden været fast sundhedsekspert på Go’ Morgen Danmark i mere end syv år og har skrevet mere end sammenlagt 20 bøger og e-bøger, så hun ved, hvad hun taler om.

MK opskrifter

Nomineret til E-handelsprisen 2022

App’en “MK Universet” og “Klub MK abonnement” er i top 20 i kategorien “Bedste abonnementsløsninger” til E-handelsprisen 2022 sponsoreret af Dansk Erhverv.

Derudover har app’en op imod 200.000 downloads, er top rated i app stores og har flere gange været udvalgt som en særlig app i App Store.

 

Læs mere om app udvikling ved Makeable her.

MK app til E-handelsprisen

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os