Kontakt os

Siden 2011 har vi skabt digital innovation i tæt samarbejde med vores kunder.
Kontakt os hvis I synes, vi lyder interessante.


Ring 70 70 17 47

Eller skriv til kontakt@makeable.dk for en garanteret inspirerende og ærlig snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med appudvikling eller backendudvikling .

Makeable har udviklet mere end 100 apps og backends siden 2011. Tilsammen bruges vores løsninger af mere end 1.000.000 brugere verden over.

Vi har været med til at effektivisere virksomheders forretningsgange med innovative softwareløsninger indenfor web og app.

Lige ved Aarhus – tæt på E45

Makeable ApS

Langhøjvej 1C
8381 Tilst, Aarhus
(Indgang C, 1. sal)

CVR: 33648758

Vis vej → Google Maps

Hos Makeable er vi:

  • Seriøse – men har det sjovt
  • Effektive – men grundige
  • Professionelle – men flinke, rare og altid helt nede på jorden

Siden 2011 har vi arbejdet tæt sammen med vores kunder i hele Danmark. Vi designer og udvikler alt in house, og vi elsker det.

Afklaring og konceptualisering

Makeable er digital innovation

Digitaliseringen er et hav af muligheder. Den kan gøre os alle mere effektive. Den kan gøre livet lettere for kunder. Den kan skabe nye markeder og vende op og ned på det vi kender. Men digitaliseringen er også et hav af buzz words og kuldsejlede projekter, hvor det kan være svært at kende forskel på det, der kan flyde og det, der vil synke.

Hos Makeable kender vi forskellen.

Vi er et digitalbureau med stærke tekniske kompetencer, stor forretningsforståelse og dyb indsigt i de mennesker, teknologien skal gavne. Det gør os i stand til at skabe løsninger, som udnytter teknologiens muligheder optimalt, som skaber værdi, og som brugerne elsker.

Vi har fx hjulpet TADAA! med at skabe verdens første delebilsordning for elbiler. Vi har sammen med Useeum skabt en app der gør det sjovere at gå på museum, og med DripDrop en totalløsning, der gør det nemmere at gå i regnvejr ved hjælp af deleparaplyer. Vi har hjulpet Kamstrup med at digitalisere deres forretning. Og vi har taget turen fra kælderen og ud i verden sammen med en række digitale start-ups, som på hver sin måde bidrager til at flytte verden fremad.

Vores team består af entusiastiske medarbejdere, som er kendetegnet ved et stort gå-på-mod.

Vi ser stor værdi i at have glade medarbejdere, som indbyrdes har det godt med hinanden. Vi arrangerer tit ture og begivenheder blandt andet for at understøtte fællesskabet. Herudover kan nogle af os kan godt lide at røre os og snører mindst to gange ugentligt løbeskoene for at løbe en tur.

Fællesskab og en god atmosfære er vigtigt for os.

Bank
Handelsbanken
Kontooplysninger: 0891  1008514
IBAN-nr.: DK2808910001008514
SWIFT-kode: HANDDKKK

Revisor
Beierholm
Dusager 16, 8200 Aarhus N

Advokat
Brunse Mæhlisen Advokatfirma
Nørre Allé 32, 8362 Hørning