Peter Rytter

Backendudvikler

Kompetencer

Peter har været godt omkring indenfor webteknologi, med sin PBA i webudvikling og som tidligere virksomhedsejer, hvor han blandt andet stod for backend udviklingen. Her fik han også smag for Laravel, som har lige siden kun været voksende.

Hans interesse ligger også inden for Continues Intergration og generelt er han en stor tilhænger af alt, der kan optimeres eller automatiseres. Hans modersprog er PHP, men har det også med at bevæge sig over i JS og C# til tider.

Uddannelse & erfaring

Peter er uddannet professionsbachelor i webudvikling, som han har taget ovenpå sin multimediedesign uddannelse. Begge uddannelser har han taget på Erhvervsakademiet Aarhus.

Han har under hele sit uddannelsesforløb været i studiejob hos både Novicell og Compell, hvor han har bygget ovenpå sin teoretiske erfaring.

Læs mere Luk

Offline

Peter er endnu en rejselysten medarbejder, som også kommer vidt omkring. Senest gik turen til USA’s vestkyst, som blev hans anden tur til staterne. Her blev det dog lige varmt nok med de 47 grader i Death Valley.

Der bliver også fulgt med, med stor interesse, i SpaceX udvikling med deres vision om at komme til Mars. De har det ofte med at fyre deres raketter af sent, men om det så er kl 3 om natten så kan man godt regne med at han ser med.

Han har det også med at game i ny og næ, hvor han nok efterhånden har lagt lidt mere end 1000 timer til spillet Age Of Empire 2 HD.