Udvikling i Node.js

Hurtigere svartid og større skalérbarhed.
Kender du alle fordelene ved at udvikle i Node.js?


Leder du efter en Node.js udvikler?

Leder du efter den helt rigtige Node.js-udvikler, som kan hjælpe med udvikling og programmering af dit næste web- eller mobilapplikationsprojekt?

Vi har erfaring med at arbejde med Node.js, og derfor har vi argumenterne for, hvorfor Node.js er en god løsning. Vi kan også hjælpe med at se på alternativer, hvis Node.js ikke er den bedste løsning for din virksomhed.

Kontakt os
Node

Hvorfor Node.js?

Node.js tager udgangspunkt i programmeringssproget JavaScript og bygger videre på fordelene herved. Node.js har en asynkron behandling af data, hvilket vil sige håndtering af flere forespørgsler på én gang. Det medfører primært to store fordele:

  • Hurtigere svartid for slutbrugeren: 
    Node.js kan behandle mange brugeres forespørgsler samtidigt – tilmed kontinuerligt ved at håndtere én proces i stedet for at skulle starte processer op for hver forespørgsel. Det betyder i sidste ende, at brugerne hurtigere får svar og dermed får en bedre og mere effektiv oplevelse med den API eller webservice, de besøger.
  • Større skalérbarhed:
    Når Node.js kun starter én proces pr. service i stedet for en proces pr. forespørgsel, betyder det, at den ikke bruger så mange ressourcer, som PHP eksempelvis gør. Det giver mulighed for større skalérbarhed, da forbruget af serverens ressourcer falder drastisk.

Hvem er Makeable?

I Makeable arbejder vi med udvikling af mobilapplikationer, websites, specialprogrammering og rådgivning. Vi er et professionelt udviklingshus med kunder af forskellige størrelse og type i hele landet. Vi er glade for vores kunder, så vi har ofte et længerevarende samarbejde med dem.

I vores daglige arbejde arbejder vi med mange forskellige udviklingsteknologier – blandt andet PHP og Laravel.

Kom gerne forbi vores kontor, som ligger i Tilst ved Aarhus tæt på E45. Ellers kan du give os et kald, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres næste projekt.

Mads byder velkommen til meetop

Node.js vs PHP

Når man taler om Node.js, er det naturligt at ville lave en sammenligning mellem det og PHP. Men hvilket programmeringssprog er det bedste? Svaret er flertydigt.

PHP er eksempelvis ideelt til content management-systemer som WordPress, mens Node.js derimod er godt til API’er og webservices, hvor data behandles og returneres hurtigt og konstant. Og faktisk bruger vi ofte begge dele i vores løsninger.

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os