Firebase udvikling

Leder du efter den helt rigtige Firebase-ekspert, som kan hjælpe med udviklingen af dit næste projekt?
Vi har 30+ projekter kørende på Firebase.


Overvejer du at bruge Firebase til dit projekt?

Hos Makeable har vi stor ekspertise med at arbejde med Firebase. Vi har derfor de gode argumenter for, hvorfor Firebase kan være en god løsning og kan også hjælpe med at se på alternativer, hvis du ikke er sikker på, at Firebase er det, du bør vælge.

Firebase forsimpler processen med din database

Firebase er en dynamisk database, som:

  • Arbejder på tværs af platforme
  • Sikrer kontinuerlig synkronisering af data
  • Giver dig mulighed for at vælge de features, netop din løsning har brug for

Vi kan hjælpe med at bygge backends til web- og mobilapplikationer oven på Firebase, så du får et godt interface til håndtering af data uden selv at besidde stor teknisk viden.

Vi har erfaring med at arbejde med en række forskellige database-løsninger på både web- og app-projekter. Derfor kan du trygt komme til os, hvis du har brug for rådgivning i forhold til, hvilken database du skal vælge.

Ring til Makeable og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Hvorfor Firebase?

Firebase giver dig adgang til flere kernefunktionaliteter, som gør arbejdet med web-og mobilapplikationer nemmere og mere skalerbart.
En stor fordel ved Firebase er, at Google allerede har lagt fundamentet til arbejdet. Der er altså ikke tale om, at man skal starte forfra – der er allerede et skelet at bygge videre på.

Firebase udvikling

Data vedligeholdes live – kontinuerlig synkronisering

En kernefunktionalitet ved denne database er dens evne til at synkronisere data. Fordelen er, at der foregår en kontinuerlig synkronisering af data, så alle brugere på tværs af enheder og platforme altid har den data, de har brug for.

Firebase har også flere login-muligheder integreret (authentication). Eksempelvis kan du tilbyde muligheden for både e-mail/password-, Google- og Facebook-login. Her kan du se en samlet oversigt over, hvilke features der er integreret.

Enorme kræfter bag Firebase

Firebase er ejet af Google, og derfor trækker databasen på Googles enorme serversystemer. Du skal derfor ikke bekymre dig om nedbrud eller dårlig performance. Derimod er databasen skalerbar og kan bruges af dig, hvad enten du har 100 eller flere millioner brugere.

Firebase understøtter både iOS, Android og web, hvilket giver et bedre udgangspunkt for udviklere at programmere sin web- eller mobilapp op imod.

Vi har 30+ projekter kørende på Firebase

Hos Makeable har vi meget stor ekspertise i at arbejde med Firebase. Vi har derfor de gode argumenter for, hvorfor Firebase kan være en god løsning og kan også hjælpe med at se på alternativer, hvis ikke det er denne løsning, du bør vælge.

Kom til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med et projekt, hvor du påtænker at benytte Firebase, eller hvor du har brug for at få bygget en backend med Firebase som underliggende database.

Hvem er Makeable?

Hos Makeable beskæftiger vi os med udvikling af mobilapplikationer, websites, specialprogrammering og rådgivning. Vi har både små og store kunder af forskellige størrelse og type i hele landet – de fleste til hvem vi har et længerevarende samarbejde.

Vi er et professionelt udviklingshus, og i det daglige arbejder beskæftiger vi os med en række udviklingsteknologier – blandt andet PHP og Laravel.

Kom gerne forbi vores kontor i Tilst ved Aarhus tæt på E45. Ellers kan du give os et ring, og så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres næste projekt.

office manager søges

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os