Smykker, der passer på dig

all.u.me laver smykker designet til at gøre op med chikane i en stærk forening af teknologi, æstetik og sikkerhed.

all.u.me app til techsmykker, der passer på dig

all.u.me gør tryghed trendy

All.u.me-platformen er designet til at fremme personlig sikkerhed og støtte intervention i tilfælde af chikane. Platformen kombinerer en app og med techsmykker, der skaber et netværk af støtte for dem, der oplever chikane.

all.u.me app til techsmykker, der passer på dig
all.u.me app til techsmykker, der passer på dig

Appen forbinder smykke og community

  • Alarmering via smykkerne: Alle smykker fungerer som diskrete nødalarmer, hvilket giver brugerne mulighed for hurtigt at søge om hjælp ved at trykke på en skjult knap, som sidder på smykkerne.
  • Specifik hjælpesøgning: Brugerne kan alarmere et netværk af foruddefinerede kontakter og all.u.me-brugere i nærheden, som sikrer hurtig og effektiv hjælp.
  • Faglig indsigt og fællesskab: Appen yder indsigt i håndtering af nødsituationer, og understøtter på den måde brugere, der kommer for at hjælpe. Det øger sikkerheden og sammenholdet.
  • En kombineret platform: Appen kombinerer avanceret teknologi med brugervenlige funktioner, herunder lokaliseringsdeling og sikkerhedstips baseret på nuværende placering, for at give en omfattende sikkerhedsløsning til hverdagsbrug.

Øget sikkerhed med smart teknologi

Med all.u.me får brugerne en ny, hurtig og diskret måde til at anmode om hjælp på. Det gør det muligt for medlemmer af all.u.me-netværket, som er i nærheden, at intervenere og tilbyde assistance.

all.u.me app til techsmykker, der passer på dig
all.u.me app til techsmykker, der passer på dig

En innovativ tilgang til personlig sikkerhed

All.u.me er mere end en platform; det er en bevægelse mod øget sikkerhed og solidaritet. Den kombinerer avanceret teknologi med et fokus på fællesskab og forebyggende handlinger ved at tilbyde en innovativ løsning til bekæmpelse af offentlig chikane.

Øget bevidsthed og
uddannelse med appen

Gennem et samarbejde med NGO’en Right To Be, engagerer All.u.me sig i at øge bevidstheden om og uddannelsen i, hvordan man effektivt kan intervenere, når man skal modvirke chikane. Partnerskabet understreger All.u.me’s engagement i at skabe sikrere offentligt rum ved, at udstyre individer med viden og værktøjer til at handle ansvarligt og støttende.

Andre cases fra branchen