Cathrine Yoga app – hele Danmarks digitale yogaunivers

+100.000 månedlige brugere på web og 4,9 ud af 5 stjerner i App Store


Smartphone placeholder

Tager medlemmerne på en selvkærlig yogarejse

  • Inspirerer over 100.000 medlemmer – hver måned
  • Lækkert og engagerende indhold
  • Abonnementløsning med mulige tilkøb
  • Personlig oplevelse med favorisering, filtrering og søgefunktion
  • 4/9 ud af 5 stjerner i Apple app store.

Fra lille butik til stor forretning

Cathrineyoga.dk er Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 medlemmer og yogaelever hver måned. Bag universet står Cathrine Kofoed – en ægte yoga-guru.

I takt med virksomhedens vækst var det tid til at relancere yogauniverset. Cathrine ønskede mere fleksibilitet og effektivitet ved at sætte sig fri af 3. parts standardsystemer. Og så ville hun udvide universet med en app.

Sammen med Cathrine har vi genskabt hele forretningen. Modellen blev yogauniverset foldet ud som abonnementsløsning med mulige tilkøb og yogarejser. Det hele samlet i en native app spækket med lækkert indhold, som medlemmerne elsker: 4.9 ud af 5 stjerner i App Store.

Cathrine Yoga app

Engagerende indholdsunivers med effektiv vedligeholdelse

Et stort indholdsunivers med sunde opskrifter, yogavideoer, yogakure, yogauddannelser mv. engagerer dagligt medlemmerne til at drage på egen “selvkærlige yogarejse”.

Indhold er omdrejningspunktet for Cathrines univers – og forretning. En opdatering må derfor ikke være for tidskrævende. Af samme grund har vi i udviklingen haft stor fokus på at skabe effektivitet – det skal være effektivt at være Cathrine Yoga. En ændring det ene sted slår således igennem både på web-platformen og i appen.

For at universet ikke bliver for “tungt”, ligger alle videoerne i streamingtjenesten vimeo. Videoindhold kan desuden streames op på en større skærm, så medlemmerne eksempelvis kan have indhold kørende på fjernsynet, mens de laver yoga på stuegulvet.

Cathrine Yoga app

Om samarbejdet udtaler ejeren Cathrine Koefoed:

“Jeg er blæst bagover af den succes, som Cathrine Yoga-universet har opnået. Jeg er SÅ glad og tilfreds med mit professionelle samarbejde med Makeable – og særligt Niels er helt fantastisk til at gribe alle mine idéer. Cathrine Yoga-appen bliver rost til skyerne af mine yogaelever, og det kan jeg godt forstå, for den er visuelt smuk, intuitiv og ren velvære for krop, sind og sjæl. Appen er blevet en raketmotor i min yogaforretning, som har vækstet eksplosivt på alle fronter i løbet af de seneste to år, jeg har arbejdet med Makeable. Jeg kan varmt anbefale Makeable!”

Cathrine Yoga app Cathrine Yoga app
Cathrine Yoga app

Filtrering og favorisering holder medlemmerne i “zen”

Cathrine ønsker at gøre oplevelsen god og gnidningsfri for at bevare medlemmerne i “zen”. Derfor har vi gjort det nemt at favorisere indhold og søge bestemt indhold frem via avanceret filtrering og søgefunktion. Tilpassede notifikationer holder desuden medlemmerne “til ilden” og sørger for et stort og tilbagevendende engagement.

Med Cathrine Yoga appen har vi sammen skabt et fundament og univers, som medlemmerne elsker og som får forretningen til at blomstre.

Cathrine Yoga app

Interesseret?
Bliv ringet op af Niels

(COO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os