Dashboard-app til visualisering af data

Visualisering af nøgletal gennem et customizable interface


Smartphone placeholder

Effektivt internt værktøj

  • AVAs dashboard-app visualiserer relevante nøgletal af driften hos AffaldVarme Aarhus.
  • App’en fungerer derfor som et vigtigt internt værktøj, som forskellige medarbejdergrupper kan bruge til at danne sig et overblik og træffe bedre beslutninger i kontrolrummet eller på farten.
Ava Ava
Ava Ava

Simpel visualisering på trods af kompliceret arkitektur

App’ens primære formål er at visualisere nøgletal fra AffaldVarme Aarhus’ drift. Dataene stammer fra et hav af eksterne målere og produktionsenheder og videredistribueres i sidste ende til app’en gennem et API.

Dermed kan ansatte i AVA nemt og hurtigt sammensætte det overblik med data, der er relevant for netop dem – også når de er på farten og langt fra kontrolrummet.

Dashboard-app’en kan også bruges på storskærme i kontrolrum, receptioner, kontorer og andre steder, hvor adgang til en altid opdateret strøm af nøgletal er gavnlig.

Ava

Stærkt samarbejde om dashboard-app

Løsningen er skabt i tæt samarbejde med AffaldVarme Aarhus samt business intelligence-huset Inspari.

App’ens interface giver brugeren mulighed for at flytte rundt på tiles samt ændre størrelsen på disse alt efter device og type af visualisering.

Den samlede løsning baserer sig på en kompleks bagvedliggende teknisk arkitektur, hvor der trækkes data fra diverse målere, produktionsenheder og øvrige datakilder.

Derfor er vi især stolte af, at vi har været medvirkende til at skabe et simpelt visualiseringsværktøj, som kan skabe værdi på tværs af app’ens brede målgruppe.

Ava

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os