Skrevet af den

Margrethe Vestager roser AarhusGuiden

Selvom AarhusGuiden snart fejrer sin 1-års fødselsdag, så får applikationen stadig stor opmærksomhed. Senest har Margrethe Vestager fremhævet applikationen som “et eksempel på inspirerende, kommunal innovation”. Som leverandør på AarhusGuiden er vi ovenud stolte og glade for anerkendelsen.

I sommeren 2013 – lige op til The Tall Ships Races – udgav vi i samarbejde med Aarhus Kommune og Berlingske Media AarhusGuiden til iPhone og Android.

Siden da er applikationen blevet downloadet mere end 30.000 gange og har for nyligt også gjort sig bemærket på Christiansborg, hvor Margrethe Vestager fremhæver applikationen som “et eksempel på inspirerende, kommunal innovation”.

AarhusGuide får ros af VestagerKilde: Århus Stiftstidende

Som svar på Margrethe Vestagers flotte ord, udtaler Rabih Azad-Ahmad, Rådmand for Kultur og Borgerservice: “Jeg er både glad og stolt over den nationale anerkendelse af AarhusGuiden. Det er mit håb, at vores arbejde med at gentænkte kommunikationen med borgerne vil kunne inspirere andre til løsninger, der rækker ind i fremtiden.”.

I Makeable har vi det på samme måde. Det utroligt motiverende at være involveret i et projekt, som ti-tusindvis af borger (og åbenbart også enkelte ministre) flittigt gør brug af.

AarhusGuiden snart i version 1.5

I øjeblikket arbejder vi på en større opdatering af AarhusGuiden, som snart bliver udgivet i version 1.5.

Vi vil ikke løfte sløret for, hvad der præcist bliver ændret, men vi kan garantere, at version 1.5 indeholder et hav af optimeringer og udvidelser, så AarhusGuiden kan fortsætte med at skabe værdi for såvel borgere som kommunen.

appstoregoogleplay