Laravel programmering

Leder du efter den helt rigtige Laravel-programmør, som kan hjælpe med Laravel udvikling og programmering af dit næste webprojekt? Vi tror det er os – men læs videre her på siden.


Laravel-eksperter

Laravel er et open source PHP web framework, som vi har mange års erfaring med.

Vi har stået for Laravel projekter i enhver størrelse og kompleksitet.

Blandt andet har vi benyttet frameworket til udvikling af komplekse SaaS (Software as a Service) web apps samt til web apps, som skal kommunikere med en eller flere mobile apps.

Vi forsøger hele tiden at dygtiggøre os indenfor Laravel udvikling og deltager løbende derfor i kurser og konferencer. Blandt andet har vi siden 2016 deltaget i de officielle konferencer, herunder Laracon.

Hvorfor Laravel?

Det er et moderne PHP framework, som i særdeleshed benyttes til udvikling af større og mere komplekse webløsninger.

Vi har valgt at specialisere os i udvikling med Laravel, da det er yderst skalerbart samtidig med at tilpasningsmulighederne er uendelige. På grund af disse ting er Laravel et af de absolut hurtigst voksende frameworks.

Frameworket arbejder derudover fantastisk sammen med Angular og Vue.js, som også er teknologier, vi til dagligt arbejder med.

Kontakt os

Stor erfaring med Laravel

Hos Makeable har vi arbejdet på en bred vifte af forskellige projekter – enten som totalleverandør eller hvor vi har optimeret, tilpasset og videreudviklet eksisterende systemer baseret på Laravel.

Du kan læse meget mere om vores arbejde med Laravel samt de mere end 20 open source projekter vi har udviklet til Laravel.

Vi har blandt andet fungeret som udviklingspartner til:

Derudover har vi udviklet flere avancerede løsninger i Laravel, som vi af forskellige årsager ikke må fortælle om.

Hvem er Makeable

Makeable er et professionelt udviklingshus med kontor i Tilst ved Aarhus tæt på E45.

Vi arbejder med udvikling af mobilapplikationer, websites, specialprogrammering og rådgivning. Vi har kunder af forskellige størrelser og typer i hele landet – de fleste har vi et længerevarende samarbejde med.

I vores daglige arbejde arbejder vi med mange forskellige udviklingsteknologier – blandt andet PHP og Laravel.

Kom gerne forbi vores kontor eller giv os et ring, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres næste projekt.

Mads byder velkommen til meetop

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os