En forretningskritisk løsning samlet på én platform

En banebrydende app til en verdensførende leverandør


Smartphone placeholder

Om Esoft

Esoft er verdens største tech-baserede leverandør af salgsmateriale til boligmarkedet. Esoft er eksperter i at gøre boligdrømme til virkelighed, og har over 20 års erfaring i branchen samt +850 medarbejdere. Esoft har et bredt spektrum af tjenester, der spænder fra professionel fotografering og tekstforfatning til digital markedsføring og tech-udvikling.

Et firma på farten

Datahåndtering er kritisk infrastruktur i Esoft, og firmaet er dybt afhængige af ikke at skulle gå på kompromis med kvaliteten.  Derfor havde de et ønske om, at optimere deres datahåndtering, så deres fotografer kunne overføre deres materiale hurtigt og sikkert.

Dagen i dag samlet på én platform

“Dagen i dag”-featuren giver Esofts fotografer et samlet overblik over deres agenda, som hjælper dem med at planlægge deres tid mere effektivt. I appen fremgår fotografernes fulde program med opgaver, adresser, tidspunkter og øvrige informationer. På denne måde sikrer Esoft, at deres fotografer har alle de informationer, de skal bruge, og altid har alle data ved hånden.

Store dataoverførsler, der tillader afbrydelser

Når fotograferne uploader billedmateriale, foregår det sjældent fra kontoret. De er stort set altid på farten, og derfor var det helt afgørende for Esoft, at deres app tillader afbrydelser uden, at deres data går tabt. Esoft-appen tillader afbrydelser, og genoptager selv overførslen i tilfælde af manglende strøm eller signal på enheden.

En driftsikker løsning for Esofts kunder og kollegaer 

Med appen har Esoft fået en pålidelig og sikker løsning, som alle led i virksomheden kan regne med. Appen sikrer, at materialerne altid når frem, og har øget produktiviteten og effektiviteten i virksomheden. Samtidig har appen samlet fotografernes hverdag på én platform, og sørger for at transport, logistik og øvrige praktiske funktioner foregår så gnidningsfrit som muligt.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os