Skrevet af den

Bedst sælgende app – igen: Makeable-app om perler

Det Perler App - Nummer 1 i App Store

Idéen til app’en ‘Det Perler’ kom fra Anja Takacs, der er kendt for sine flotte perlemønstre, som hun hidtil har delt via sociale medier. Anja har derudover udgivet 3 bøger med perlemønstre.

Bedst sælgende app - igen: Makeable-app om perler

Anja opsøgte selv Makeable efter at have beundret app’en Helenes Sunde Køkken, der er udviklet af Makeable. App’en er en hybrid app, der præsenterer Helene Sprogøes opskrifter på en æstetisk og brugervenlig måde. Det var netop det Anja ønskede for sin perle-app.

Efter ganske få timer i App Store var det den bedst sælgende app. Og selvom Anja godt vidste, at hendes fans glædede sig til lanceringen er modtagelsen kommet helt bag på hende:

 

“Det er meget overvældende! Kort efter udgivelsen modtog jeg de første billeder og rosende ord fra forældre og deres børn, der var i gang med mønstrene i app’en. Det er helt fantastisk.

Mine andre mønstre er store og egner sig f.eks. godt til ophæng på børneværelset, men mønstrene er netop meget store og det går de helt små børn ofte kold i. Derfor ville jeg lave denne app for at gøre det nemmere.

Jeg tror det er en stor fordel for brugerne, at mønstrene nu er digitale og er samlet ét sted. F.eks. vil app’en også kunne bruges i børnehaver og SFO’er, hvor iPads efterhånden er meget udbredt.”

Hvorfor hitter perler?

Ifølge Lars Dahl, der har været ansvarlig for udvikling af app’en, er der flere grunde til at app’en er faldet i så god jord hos brugerne:

“App’en rammer en nichemålgruppe idet den er målrettet børn – og selvfølgelig deres forældre.

Mønstrene i app’en er små og forholdsvis simple og kræver kun en enkelt firkantet plade og nogle vilkårlige perler. Det er virkelig nemt at gå til.

Anja er herudover virkelig dygtig til det hun laver. Hun formår at lave nogle mønstre, som både børnene og deres forældre synes er spændende at lave.”

På Makeable-kontoret sidder også Nicolai Duus, der selv er far til to, og han stemmer i:

“Min kone og jeg laver tit perler med vores børn derhjemme.

Det er virkelig hyggeligt og afstressende at sidde og lave perleplader. Og så er det bare rart, at det er noget vi kan være sammen om og alle kan finde ud af.”

Komplet løsning

Ud over udviklingen af app’en har Makeable også udviklet en tilhørende backend, hvor Anja selv nemt kan vedligeholde og tilføje nye perleopskrifter – herunder en smart perlefarver-vælger, så hun nemt kan vise hvilke perler der skal bruges i de enkelte perlemønstre.

Backenden giver også Anja mulighed for oversætte indholdet til flere sprog, så den kan ramme en endnu bredere målgruppe.

Hent app’en

App’en ‘Det Perler’ er udviklet til iPhone, iPad og Android og kan hentes i App Store og Google Play.

Hvis du vil læse mere om Anja og hendes perlemønstre kan du besøge hendes Facebook-side.