Betingelser ved brug af formular


Tak fordi du har interesse i at blive kontaktet af os

Når du bruger og afsender en formular her på websitet for at forespørge på at blive kontaktet af os, accepterer du nærværende vilkår for behandling af dine indtastede personoplysninger:

Du accepterer at blive kontaktet af os:
Makeable ApS
Langhøjvej 1D
8381 Tilst

Vi værdsætter dit privatliv og tager som følge deraf beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst. Derfor er det meget vigtigt for os, at du forstår, hvordan vi indsamler og dernæst behandler dine personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, kontakt os da på kontakt@makeable.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel, så hurtigt vi kan.

Retsgrundlaget for vores indsamling, opbevaring samt behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, henholdsvis litra b og litra f.

Ved udfyldelse af formularen har du udfyldt oplysninger om navn, telefonnummer, e-mail og firma. Derudover lagres tidspunkt for afsendelse, URL’en på den side forespørgslen er afsendt fra samt din IP-adresse.

Vi anvender først og fremmest oplysningerne til at kunne kontakte dig og så vi kan forberede os bedst muligt, inden vi ringer eller skriver. Oplysningerne lagres i form af en e-mail hostet af Google og opbevares på ubestemt tid.

Oplysningerne videregives ikke til 3. mand.

Dine personlige rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig mv. Du har ret til at få urigtige oplysninger, som vi har om dig, slettet, jævnfør persondataforordningens artikel 16. Vi tilstræber at besvare eventuelle gyldige anmodninger inden for en måned, medmindre det er af særlig kompliceret art eller du har foretaget flere anmodninger, i hvilket tilfælde vi sigter mod at svare dig inden for tre måneder. Vi kan i vores arbejde spørge dig, om du kan hjælpe med at fortælle os, hvad du ønsker at modtage eller er bekymret for. Dette vil eventuelt kunne hjælpe os med at behandle din anmodning hurtigere.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jævnfør persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at kontakte os på , hvorefter vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om, at oplysningerne skal slettes.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jævnfør persondataforordningens artikel 21.

Hvis du vil klage eller hvis du har en bekymring over, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, beder vi dig i første omgang kontakte os, hvorefter vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. Du har til enhver tid også ret til at indgive en klage til din nationale tilsynsførende myndighed for databeskyttelse. I Danmark er dette Datatilsynet. Vi vil dog bede dig om at forsøge at løse eventuelle problemer med os først, selvom du selvfølgelig altid har ret til at kontakte den tilsynsførende myndighed.