Swift: Native iOS-udvikling i programmeringssproget Swift

Vi har udviklet i Swift siden det udkom i 2014, og har derfor mange års erfaring med programmeringssproget.

Swift: Native iOS-udvikling i programmeringssproget Swift
Swift: Native iOS-udvikling i programmeringssproget Swift

Alle vores native iOS løsninger skrives i Swift

Swift er et dynamisk programmeringssprog, der er skabt af Apple og understøttet af et aktiv open-source community. Siden sin første udgivelse i 2014 (sammen med Xcode 6), har Swift gennemgået betydelige opdateringer og forbedringer, hvilket gør det til et super robust og moderne sprog til iOS-udvikling.

Hos Makeable har vi udviklet i Swift lige fra begyndelsen og har derfor opbygget en betydelig ekspertise over årene – ikke mindst med de nyere frameworks, der gennem årene er udgivet.

Swift frameworks

 • Swift UI
  Et innovativt og brugervenligt framework introduceret af Apple i 2019. Det er designet til at gøre det nemmere, hurtigere og mere intuitivt at bygge brugergrænseflader (GUI) på tværs af alle Apple-platforme.
 • Combine
  Et reaktivt programmeringsframework fra Apple, der håndterer asynkrone begivenheder over tid. Det bruger koncepter som Publishers og Subscribers til at håndtere datastrømme og reagere på ændringer.
 • Alamofire
  Et populært Swift-baseret HTTP-netværksbibliotek, der forenkler netværksudvikling. Det håndterer komplekse netværksoperationer og gør det nemmere at arbejde med HTTP-anmodninger.
 • Core Data
  Et framework fra Apple, der hjælper med at gemme og organisere data i apps – lidt ligesom at have en virtuel “skuffe” til at holde styr på information. Det er særligt nyttigt, når du vil gemme data på din enhed, så du kan tilgå det, selv når du er offline.

Apps udviklet med Swift