App udvikling i Viborg

Vi har siden udviklet apps til både iOS og Android siden 2012 og hjælper også gerne jer i Viborg og omegn.


Sidder I med en idé til en app – og har I brug for app udvikling i Viborg?

Hos Makeable i Aarhus er vi eksperter i app udvikling til både iOS og Android. Vi kan være med hele vejen fra konceptfase til lancering, og vi er kendt for at indgå i tætte samarbejde med hurtig vej fra tanke til handling.

Kontakt Makeable her

Udvikling af apps til både iOS og Android

Vi har siden 2012 udviklet apps til både iOS og Android – og både til smartphones og tablets. Vores apps har opnået massiv mediedækning og masser af downloads, flere mere end 100.000.

Inden I beslutter, hvilken platform I ønsker at satse på – eller om I vil udvikle til begge platforme – så giv os et ring og forklar lidt om jeres behov, så vi kan rådgive om fordele og ulemper ved de forskellige platforme og typer af app udvikling.

Giv også gerne et ring, hvis vi skal mødes. Vi kommer gerne til Viborg – og I er meget velkomne til en kop god kaffe og en snak om jeres tanker her hos os i Aarhus.

MK app

Fra idé til lancering

Bruger I os som jeres app udvikler i Viborg, kan vi være med hele vejen fra idé til lancering af appen.

Vi garanterer en god og velstyret proces, hvor vi i en konceptfase sammen afdækker jeres ønsker og behov. Vi bistår med rådgivning og kan blandt andet komme med gode råd til, hvilken type app, I bør vælge.

Som rygrad i alle projekter indgår analyse og rådgivning med udgangspunkt i projektet, teknologien, vores erfaring samt jeres behov og ønsker.

Det handler om at sætte sig ordentligt ind i jeres forretning og ønsker, at se og regne på tallene for derefter præsentere den bedste løsning.

App udvikling i Midtjylland

Vi har et stort kendskab til Viborg og med en ægte viborgenser på kontoret så har vi et naturligt ønske om at være med til at udvikle byen. Måske jeres app-projekt kunne blive en del af den udvikling?

Hos os møder I altid en masse engagerede mennesker, som elsker deres arbejde. Vi er professionelle og knivskarpe, men samtidig går vi op i et hyggeligt og rart arbejdsmiljø. Vi er nemlig af den overbevisning, at det skal være både sjovt og spændende at gå på arbejde.

Hvis I kunne tænke jer at se et lille udsnit af det, vi tidligere har udviklet, kan I kigge på vores cases.

I er også velkomne til at ringe til os, så vi kan fortælle om endnu flere projekter, som endnu ikke er at finde på hjemmesiden.

Vi har kontor i Tilst tæt på Aarhus og på E45, så I hurtigt og nemt kan finde hen til os. Kommer I fra Viborg, skal I ikke bekymre jer om at ikke at kunne finde parkeringspladser, da vi har god plads og gratis parkering.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn
Kontakt os