App udvikling i Randers

Har I brug for app udvikling i Randers?
Vi har kunder og kontor lige i nærheden af Randers og er specialister inden for app udvikling til iOS og Android.


Vi arbejder med app udvikling til iOS og Android til daglig

Vi har specialiseret os i app udvikling til iOS og Android. Vi har et indgående kendskab til begge platforme, herunder standarder og tendenser, og kan med garanti hjælpe jer, hvis I har et ønske om at udvikle en app, som kan bruges til iPhone og/ellerAndroid-enheder.

Vigtigst er dog, at vi kan rådgive jer om fordele og ulemper ved at udvikle en app til iOS frem for Android og omvendt, ligesom vi også kan hjælpe jer med at finde frem til, om det skal være en native eller hybrid-app.

Vi sætter os altid ind i jeres forventninger og forretning og ser på, hvad der er den bedste løsning for lige præcis jeres virksomhed.

Ring til os, hvis I kunne tænke jer at mødes med os. Vi kommer gerne til og besøger jer i Randers, og ellers er I velkomne hos os i Aarhus til en kop kaffe og et møde.

Mads byder velkommen til meetop

Rare nørder med forretningsforståelse

Vi er et effektivt team af ildsjæle, som alle går på arbejde hver dag, for at skabe løsninger, der flytter virksomheder. Mange af vores apps og systemer er gået hen og blevet absolut forretningskritiske, f.eks. fordi de effektiviserer hverdagen eller skaber mere salg.

Det er efter vores mening vigtigt, ikke blot at hyre en stribe udviklere – men at hyre udviklere, der kan sætte sig ind i jeres domæne og forstår, hvad det præcist er, der gør den afgørende forskel i løsningen.

Lars og Anja

Vi er med hele vejen fra koncept til lancering

App design UX

Vores store force er, at vi kan være med på hele rejsen mod lanceringen af en app.

Vi starter en god proces op, hvor vi sammen finder ud af, hvad der er den bedste løsning for jer.

Vi sørger for at have hånd i hanke med projektet og inddrager jer, når det er nødvendigt, så vi altid er enige om det næste skridt.

I kan altid regne med, at vi siger, hvad vi mener. Samtidig lytter vi til jer, fordi vi godt ved, at det er jer, der er eksperterne inden for jeres forretningsområde.

Vi har været med til at udvikle mange apps og systemer for virksomheder i Randers og vil også rigtig gerne hjælpe jer.

Tag et kig på vores referencer, så I kan se nogle af de projekter, vi har været med til, og hvis I kontakter os, kan vi fortælle om endnu flere.

Knivskarpe specialister med tid til en kop kaffe

Vi vil være de bedste inden for vores felt, men vi prioriterer samtidigt et godt og hyggeligt arbejdsmiljø højt, hvor der både er plads til gode frokoster, masser af humor og løbeture.

Vi har flere samarbejdspartnere i Randers, som vi har udviklet spændende projekter sammen med.

Vi har et stort lokalt kendskab til virksomheder og udviklingen i Østjylland og har stor erfaring med app udvikling for både store og mindre virksomheder.

Vi har kontor i Tilst tæt på E45 og kun 35 km. fra Randers.