App udvikling i Horsens

Vi har specialiseret os i app udvikling til iOS såvel som til Android og kan også skabe den bedste løsning til jer i Horsens.


Har I brug for app udvikling i Horsens?

Vi er specialister inden for app udvikling til iPhone og Android og kan udvikle – og rådgive om – både native og hybrid-apps.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har en idé, som vi skal kigge nærmere på sammen.

Kontakt os her

Vores speciale: Udvikling af apps til iOS og Android

Vi har specialiseret os i app udvikling til iOS såvel som til Android, og har mange års erfaring i at tænke løsninger, så I får mest for pengene – typisk gennem en kraftfuld backend, som kan servicere begge apps.

Vi er kompetente rådgivere, der kan komme med fordele og ulemper ved at udvikle en app til iOS frem for Android og omvendt, ligesom vi kan hjælpe jer med at tage beslutningen om, hvorvidt det skal være en native eller hybrid-app.

Ring til os, hvis I kunne tænke jer at mødes med os. Vi kommer gerne til og besøger jer i Horsens, og ellers er I velkomne hos os i Aarhus til en kop kaffe og et møde.

MK app

Vi sætter os ind i jeres virksomhed i Horsens

Vi kan være med på hele rejsen mod lanceringen af jeres app.

Det betyder, at vi først og fremmest sørger for at skabe en god proces. Vi gør vores fodarbejde og sætter os ind i jeres virksomhed i Horsens.

Ved at se på jeres forventninger og forretning kan vi rådgive om, hvad der er den bedste løsning for lige præcis jeres virksomhed.

Vi skal nok sørge for at have styr på projektet og inddrager jer, når det er nødvendigt, så vi altid er enige om det næste skridt.

Vi har erfaring med app udvikling i Horsens og vil også rigtig gerne hjælpe jer!

På vores case-oversigt kan I se nogle af de projekter, vi har været med til. Hvis I kontakter os, kan vi fortælle om endnu flere.

Rare og knivskarpe specialister med tid til en kop kaffe

Vi vil være de bedste inden for vores felt, men vi prioriterer samtidigt et godt og hyggeligt arbejdsmiljø, hvor der både er plads til at nørde igennem og forfriskende løbeture.

Vi har fordelen af et solidt lokalt kendskab til virksomheder og udviklingen i Østjylland generelt. Derudover har vi den fordel at have stor erfaring med app udvikling for både større og mindre virksomheder.

Vi har til huse i Tilst tæt på Aarhus og E45, så I nemt kan finde os, hvis I kommer på besøg fra Horsens.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn
Kontakt os