Karriere hos Makeable

Vil du gerne arbejde sammen med fagligt kompetente kollegaer på en arbejdsplads med masser af god energi og trendsættende løsninger?


Et stærkt hold på 26 glade kollegaer

Makeable startede tre mand tilbage i 2011. I dag er vi 26. I 2019 fik vi Gazellen, og det går fortsat bedre end nogensinde før.

Se vores ledige stillinger

Hvorfor går det rigtig godt hos os?

Det er nemt at svare på: Det er først og fremmest på grund af vores dygtige og engagerede kollegaer, vores holdånd og vores fælles ønske om skabe fantastiske løsninger, mens vi har det sjovt. Vores faglige stolthed og fantastiske løsninger skaber god omtale og derigennem får vi nye, spændende opgaver, som vi fagligt udfordres af. Det er bare en af grundene til, at det aldrig bliver kedeligt at møde på arbejde.

Succes i Makeable er nemlig ikke bare omsætning, bundlinje og kendte kunder.

Succes i Makeable er at have en arbejdsplads, som alle nyder at møde ind til. Her får du det ansvar, du kan bære og den fleksibilitet, du har behov for. Du får mulighed for at forme din egen rolle og for at præge virksomheden som helhed.

Vi vægter det gode sammenhold enormt højt og plejer det med masser af små afbræk i hverdagen, sociale arrangementer, meetups, fester, udlandsture og meget, meget andet.

Scroll igennem vores profilside på Instagram eller Facebook for at se lidt mere om livet i Makeable.

Du vil føle dig velkommen med det samme

Vi gør vores absolut bedste for, at alle nyankomne får den bedste start på drømmejobbet. Derfor bydes nye kollegaer altid velkommen med en fælles morgenmad samt en detaljeret og skræddersyet onboarding-plan, ofte planlagt i en måned eller mere.

Ofte arrangerer vi også et eller flere sociale arrangementer kort efter din ansættelse, så du hurtigt lærer alle at kende. Makeable er en stabil og tryg arbejdsplads – det vil du kunne mærke med det samme.

Trivslen er blandt landets bedste!

I den seneste GAIS undersøgelse har vi scoret hele 83 point, som kan sammenlignes med et landsgennemsnit på 72.

Faktisk har GAIS aldrig oplevet så flot en score på alle parametre. Noget vi er utrolig glade og stolte over, da god arbejdslyst og glade kollegaer netop er et af vores fokusområder.

Skal du med på holdet? Se vores ledige stillinger her.

Brænder du for digital innovation?

Vi arbejder hovedsagligt inden for to forretningsområder:

  • Specialudvikling af native app-løsninger til iOS og Android
  • Specialudvikling af backend- og administrationssystemer på webplatformen – ofte integreret til både apps og eksterne systeme

Med andre ord: Vi arbejder med digital innovation.

Vi søger løbende nye kollegaer og skriver typisk om det på LinkedIn, hvor du kan følge os

Følg os på LinkedIn
Tadaa-app'en udviklet af Makeable

Send en ansøgning

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af energi, super gode kollegaer og trendsættende løsninger, en god løn med pension, fleksible arbejdstider, frokost leveret udefra, løbeture i arbejdstiden, sociale arrangementer og udflugter samt en lækker arbejdsstation.

Og vigtigst af alt – så får du nogle super rare og super dygtige kollegaer.

Hvis du er interesseret i at blive vores nye kollega, så send os en e-mail på kontakt@makeable.dk og fortæl lidt om, hvem du er. Vedhæft gerne et CV samt referencer på tidligere opgaver eller projekter.

Søg job hos Makeable

Kom i praktik hos Makeable

Hos Makeable sætter vi meget stor pris på vores praktikanter, som fra første dag bliver en integreret del af teamet. Flere af vores nuværende kollegaer er startet i praktik – det er en god måde for både virksomhed og kollegaer at prøve hinanden af.

Som praktikant bliver du udfordret med det samme. Vi går op i, at du skal lære noget, at du ikke bare arbejder på skuffeprojekter. Det du laver, skal udgives og bruges – og du skal kunne glæden ved at arbejde på virkelige projekter. Vores praktikanter plejer at sige, at de i praktikperioden hos os, har lært mere end på hele studiet.

Hvis du vil komme i betragtning som praktikant hos os, kræver det at du er dygtig og at vi har en god kemi. Vi betragter nemlig ikke en praktikant som billig arbejdskraft, men som en mulig kommende kollega.

Kom i praktik hos Makeable
appudvikling-skaerme-kode