App udvikling

Industri 4.0

Digitaliser og automatiser jeres processer og produktion med en app fra Makeable. Vi benytter de nyeste teknologier for at gøre jeres arbejde nemmere og hurtigere.

Industri 4.0 og apps

Kort fortalt betyder det, at virksomhederne nu har nærmest uanede muligheder for at automatisere, digitalisere og effektivisere medarbejdere, processer og produktion til nye højder.

Et af de mest signifikante kendetegn ved industri 4.0 er, at information nu er den absolut vigtigste faktor i en støt stigende global økonomi.

Produktionsvirksomheder optimerer gennem IoT, ML, AI, AR og VR

Vi ser det bl.a. ved, at teknologier, der for få år siden, enten ikke eksisterede, eller var underudviklede, nu kan spille en stor og forretningskritisk rolle for virksomheder rundt om i verden. Vi taler bl.a. om teknologier såsom Internet of things (IoT), Machine Learning (ML), kunstig intelligens (AI), Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) og selvfølgelig de markant forbedrede muligheder, der konstant udvikles inden for cloud-tjenester.

Hos Makeable oplever vi også en stigende interesse og efterspørgsel efter app løsninger, der kan automatisere forretningskritiske funktioner hos især danske produktionsvirksomheder.

Eksempler på virksomheder vi har hjulpet med industri 4.0 løsninger: dol-Sensors, Kamstrup, Chromaviso, FTZ, Dansk Retursystem, Aarhus Kommune, MetriCorr, Dezide og mange flere.

Behov for uvildig råd og vejledning?

Står du/I med et behov eller en idé, og mangler uvildig råd og vejledning i forhold til udviklingen af en app, der kan effektivisere eller automatisere funktioner, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det er 100% uforpligtende indtil andet er aftalt, og vi vil fra første dialog gå aktivt ind og rådgive med vores erfaring på området i forhold til jeres virksomhed.

Vi kan eksempelvis også rådgive om valg af app, om det er en native, hybrid eller web app samt hvordan denne kan integreres i eksisterende IT infrastruktur eller som en del af en eksisterende Cloud-, IoT- eller hardwareløsning.

Performer I optimalt?

Mange virksomheder er allerede godt i gang med industri 4.0 hvor forretningskritiske funktioner eller processer automatiseres og effektiviseres. Her er de løsninger, vi har lavet for et par af jeres kollegaer i industrien.

Cases indenfor industri

Aarhus Kommune – Michael Jaap

Presse- og kommunikationschef Aarhus Kommune
Makeable har igen gjort et solidt stykke arbejde med denne totalrenoverede version af AarhusGuiden. Lige fra design til launch har vi følt os i de bedste hænder hos det kompetente team, og vi er meget stolte af resultatet.

Camro – Kurt Sørensen

Udviklings- og salgsdirektør, CDO Camro
Det har været en fornøjelse at arbejde med så kompetent et team. Fra dag et har Makeable taget professionelt hånd om projektet og udvist stor forretningsmæssig forståelse. Derudover har de evnet at kombinere et avanceret produkt med både software og app-teknologi, så vi kan tilbyde brugeren præcis det, vi håbede på.

Dezide – Lasse Knudsen

Project Manager Dezide
Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med jer og jeres team. Vi sætter stor pris på jeres åbenhed, ærlighed og vanvittigt hurtige respons. Personligt kan jeg ikke kode en linje, men slutresultatet kan jeg forholde mig til – og der synes jeg også, I leverer 100%.