App udvikling i Odense

Mangler du en dygtig app udvikler i Odense eller på fyn? Vi er specialister inden for app udvikling til iOS og Android og kan også varetage jeres projekt fra start til slut.


Vi er ofte på Fyn og i Odense

Vi har mange gode kunder på fyn, herunder bl.a. FTZ, Syddansk Sundhedsinnovation og Steno Diabetes Center Odense. Vores speciale er velfungerende og avanceret app udvikling – og kan også hjælpe jer, hvis I står med et ønske om at få udviklet en app.

Læs mere her på siden og ring til os, hvis I har spørgsmål. Hvis I ønsker et møde, er I velkomne her i Aarhus – men vi tager også gerne turen til Odense.

Bliv ringet op

Eksperter i app udvikling til iOS og Android

Vi er eksperter i at udvikle apps til både iOS og Android. Det betyder, at vi både dækker apps til både iOS og Android – og at vi kender standarder og tendenser på begge platforme.

Vi arbejder benhårdt og professionelt med projekterne, så I står tilbage med en app i topklasse. I er velkommen til at kontakte vores øvrige kunder – vi er sikre på, at de kan bekræfte dette.

Vi kan være med på hele rejsen fra idé, til udvikling og i sidste ende lanceringen af jeres app. Vi sørger for at skabe en god og givende proces, hvor vi sammen finder ud af, hvad der er den bedste løsning for netop jer.

På vores side med cases, kan I se nogle af de projekter, vi tidligere har været med til. Hvis I kontakter os, kan vi fortælle om endnu flere, som ikke er at finde på hjemmesiden.

Rådgivning som fundament i app udvikling

Som fundament i app udvikling indgår analyse og rådgivning med udgangspunkt i projektet, teknologien samt jeres behov og ønsker.

Vi laver vores forarbejde og sætter os ordentlig ind i jeres forretning i Odense, så vi kan præsentere den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed. Vi gør en dyd ud af, at sige vores ærlige mening – også hvis det kan betyde, at I beslutter en anden retning, end den I indledningsvist forestillede jer.

Vores anbefalinger er baseret på gode og saglige argumenter, som stammer fra vores erfaring med app udvikling. Samtidig gør vi meget ud af at lytte til jer, da det er jeres forretning og dermed jer, der er eksperterne inden for jeres felt.

Ring til os, hvis I kunne tænke jer at komme forbi Aarhus. Vi tager også gerne turen sydover til Odense.

Mads byder velkommen til meetop

App udvikling af højeste klasse i Odense

Vi holder til i Aarhus, men har erfaring med app udvikling for virksomheder.

Vores kontor emmer af god stemning og dygtige og engagerede specialister, som nørder igennem med hver enkel løsning.

Vi elsker vores arbejde og går altid efter at være de dygtigste. Det vil I også mærke, når I kommer på besøg til møde hos os i Aarhus. Vi bor lige ved E45, så det er nemt at finde ud til os.

Har I spørgsmål, eller er I klar til at booke et møde, så ring til os, så vi kan aftale en dag til en kop kaffe – enten hos os eller hos jer i Odense – og en snak om jeres projekt.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn
Kontakt os