TestFlight

Den platform, der benyttes til releases af apps til App Store.


TestFlight – en Apple standard

TestFlight er Apples distributionsplatform til test af iOS apps.

Her kan vi invitere både interne og eksterne testere til alle vores apps. På den måde kan både udviklere, projektledere og kunder teste produktet, inden det frigives til brugerne.

Apples udviklingsplatform Xcode snakker sammen med TestFlight. Det betyder, at vi direkte fra Xcode kan bygge en app version og sende til test hos kunden, som med få klik vil havne i TestFlight.

testflight

Ubesværet fra test til release

TestFlight er et værktøj integreret i App Store Connect, der er den platform, du benytter til releases af apps til App Store.

Når en app har været til succesfuld test hos kunden, er det nemt og hurtigt at sende den videre som en ny release eller opdatering i app store. Herefter kan brugerne hente den ned og begynde at bruge den.

Hvem er Makeable?

Makeable består af et team på +20 medarbejdere, der alle har en stor passion for at skabe apps, der gør en forskel for kunden.

Vores kunder er både B2B og B2C og kommer fra vidt forskellige brancher. Vi prioriterer at have en god relation og et længerevarende forhold, hvor vi i fællesskab udvikler forretningen. Læs mere om app udvikling hos Makeable.

Lars og Anja

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os