Swift

Vi har benyttet Swift siden det udkom, og har derfor mange års erfaring med sproget.


Alle vores native iOS løsninger skrives i Swift

Swift er et programmeringssprog udviklet af Apple, og er et open-source community. 1.0 versionen blev første gang frigivet i 2014 sammen med opdateringen til version 6 af Apples IDE Xcode.

Hos Makeable har vi benyttet det siden det udkom, og det er et programmeringssprog, vi har mange års erfaring med.

Swift

Swift: 2,6 gange hurtigere

Swift blev lavet med henblik på at blive Apples nye udviklingssprog i stedet for Objective C. Det benytter en mere simpel kode-syntaks og kræver generelt mindre kode at skrive. Apple hævder desuden, at Swift er 2,6 gange hurtigere end Objective-C.

Siden lanceringen i 2014 er det løbende blevet opdateret, og har fået fjernet en masse af de oprindelige fejl. Sproget har desuden fået tilføjet en lang række nye features, så det fremstår som et mere avanceret programmeringssprog med flere muligheder i udviklingen. Den nyeste version 5.5 blev annonceret til WWDC 2021 (Apple Worldwide Developers Conference).

Apples forrige programmeringssprog

Inden Swift udkom i 2014, benyttede vi os af sproget Objective C til at udvikle iOS apps. Flere af vores ældre projekter har stadig Objective C elementer i deres kodebase, som vi løbende, i samarbejde med kunderne, omskriver til Swift for at sikre den mest effektive løsning.

Hvem er Makeable?

Vi har over 11 års erfaring med at rådgive og udvikle apps til iOS og Android.

Vores kunder er både B2B og B2C og kommer fra hele landet. Vi lægger stor vægt på altid at levere den bedste og mest effektive løsning uanset branche. Vores fokus er desuden på den gode relation og et længerevarende forhold, hvor vi i fællesskab udvikler forretningen. Læs mere om app udvikling hos Makeable.

Lars og Anja

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os