Swift

Hos Makeable har vi benyttet Swift siden det udkom, og det er derfor et programmeringssprog, vi har mange års erfaring med.


Alle vores native iOS løsninger skrives i Swift

Swift er et programmeringssprog udviklet af Apple og et open-source community. 1.0 versionen blev første gang frigivet i 2014 sammen med opdateringen til version 6 af Apples IDE Xcode.

Hos Makeable har vi benyttet det siden det udkom og det er derfor et programmeringssprog, vi har mange års erfaring med.

Swift: 2,6 gange hurtigere og med et væld af muligheder

Swift blev lavet med henblik på at blive Apple’s nye udviklingssprog i stedet for Objective C, som begyndte at falde lidt bagud. Det benytter en mere simpel kode syntaks og kræver generelt mindre kode at skrive. Apple hævder desuden, at Swift er 2,6 gange hurtigere end Objective-C.

Siden lanceringen i 2014 er det løbende blevet opdateret og har fået fjernet en masse af de oprindelige fejl samt fået tilføjet en lang række nye features, så det fremstår som et programmeringssprog med et væld af muligheder i udviklingen. Den nyeste version 5.5 blev annonceret til WWDC 2021 (Apple Worldwide Developers Conference).

Apples forrige programmeringssprog

Inden Swift udkom i 2014, benyttede vi os af sproget Objective C til at udvikle iOS apps. Flere af vores ældre projekter har stadig Objective C elementer i deres kodebase, som vi løbende, i samarbejde med kunderne, refaktorerer og omskriver til Swift, for at få alt up-to-date.

Hvem er Makeable?

Hos Makeable har vi over 11 års erfaring med at rådgive og udvikle apps til iOS og Android.

Vores kunder er både B2B og B2C og kommer fra hele landet. Vi lægger stor vægt på at have en god relation og et længerevarende forhold, hvor vi i fællesskab udvikler forretningen. Læs mere om app udvikling hos Makeable her.

Lars og Anja

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn
Kontakt os