Kotlin

Det officielle programmeringssprog til Android apps


Kotlin: En moderne form for Java

Kotlin er et nyere, statisk skrevet programmeringssprog designet til at være en moderne form for Java. Det er udviklet af Jetbrains i samarbejde med Google, og har blandt andet til hensigt at øge produktiviteten, kodesikkerheden og udviklertilfredsheden.

Kotlin kører i udviklingsmiljøer som IntelliJ samt i Android studio, og er blevet det officielle programmeringssprog til Android. Over 60% af professionelle Android-udviklere bruger Kotlin til app udvikling.

Vi har selvfølgelig udviklet alle vores Android apps i Kotlin, siden det udkom.

Kotlin

Avanceret og mere sikker

Kotlin har strammet op på det syntaktiske udtryk, du finder i Java. Samme stykke kode fylder eksempelvis kun ca. halvdelen af den tilsvarende java-kode.

Memory er også blevet optimeret, så der ikke er sikkerhedshuller og memory leaks. Af samme årsag anses sproget for at være en langt mere sikker og avanceret udgave af Java.

Kotlin ved Makeable

Udviklerne bag Kotlin udvider løbende programmeringssproget med nye, spændende funktioner.

Hos Makeable kigger vi jævnligt ind i udgivelsesnoterne, så de nyeste funktioner kan komme i spil i ældre og nye projekter. Dette, fordi vi ønsker at levere den bedste og mest effektive løsning til vores kunder. En jævnlig opdatering gør desuden vedligeholdelsen lettere, samtidig med at eventuelle fejl i koden bliver fundet.

Hvem er Makeable?

Vi er et digitalt bureau, der tilbyder rådgivning, strategisk sparring og udvikling af mobilapplikationer. Vi har udviklet apps til Android og iOS siden 2011, og gør en dyd i altid at levere den løsning, der giver bedst værdi for kundens forretning – uanset om det er B2B eller B2C.

Vores kunder er fra forskellige brancher, af forskellig størrelse og kommer fra hele landet.

Her kan du læse mere om app udvikling hos Makeable.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning? Giv os et kald på 70 70 17 47.

Lars og Anja

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os