Ionic

Hvis du tænker at få udviklet din app som cross-platform, er vores favoritframework Ionic.


Er du på udkig efter en udvikler til din nye hybrid app?

Så er vi hos Makeable erfarne i at udvikle hybrid apps med hybridværktøjet Ionic. Læs mere om Ionic her på siden og kontakt os for at høre nærmere om, hvordan Ionic og andre teknologier kan bidrage i udviklingen af netop din app.

Ionic: Smart hybridværktøj til mobilapplikationer

Ionic er et open-source hybridværktøj til softwareudvikling. Frameworket er udviklet i Javascript og benytter sig af klassiske webteknologier som HTML5 og CSS.

Når du benytter Ionic, forsimpler det processen med at lave mobilapplikationer uden at kompromittere brugervenlighed eller udseende. Desuden sparer det omkostninger i forhold til udvikling, da en hybridapplikation bygget med Ionic passer til både iOS og Android.

Positive erfaringer med Ionic

Hos Makeable har vi f.eks. udviklet AarhusGuiden, Helenes køkken, Fit Living med Tina Storm og Stressdown vha. Ionic. Disse apps er alle hybrid apps, der dermed fungerer på både Android og iPhone.

For nyligt blev Ionic 2 frigivet – og vi er i fuld gang med at udvikle en større app med Ionic 2.

Du kan læse meget mere om forskellene på native apps, web apps og hybrid apps lige her.

Hvem er Makeable?

Hos Makeable arbejder vi med udvikling af mobilapplikationer, websites, specialprogrammering og rådgivning.

Vi holder til i Tilst tæt ved E45 og har altid kaffe på kanden og tid til at mødes, hvis du har en problemstilling, vi skal se på.

Vores kunder er af forskellig størrelse og type og kommer fra hele landet – de fleste af hvem vi har et godt og længerevarende forhold til.

Lars og Anja

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn
Kontakt os