Backend udvikling

Søger du efter en professionel og erfaren backend udvikler, som kan assistere eller stå for dit næste backend system? Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig.


Et team af backend eksperter

Vi har igennem mange år arbejdet med opsætning, vedligeholdelse og optimering af både små og store – og ofte komplekse – skræddersyede backend systemer.

Vi arbejder dagligt med alle tænkelige aspekter indenfor backend programmering. Vores mål er altid at skabe et system, som er så værdiskabende som overhovedet muligt – uanset om effektivisering, automatisering eller noget helt tredje er det overordnede mål.

Vi betegner også ofte en backend som “hjernen” bag systemet – det er denne hjerne, som alle øvrige platforme (apps eller en web-frontend) forholder sig til og taler med.

Udviklingsteknologier

I vores daglige arbejde med backend programmering beskæftiger vi os med moderne udviklingsteknologier som eksempelvis PHP, Laravel, Google Firebase, Angular, Node.js mv.

Da backend udvikling (ligesom alt andet indenfor it-verdenen) konstant udvikles og fornyes, gør vi en stor indsats for hele tiden at være up-to-date. Vi deltager derfor løbende i forskellige kurser og konferencer, så vi får de rette certificeringer og viden. Sådan kan vores udviklere altid følge best practice. Bl.a. har vi deltaget i et hav af fysiske og online konferencer.

Kontakt os her

Laravel

Google Firebase

Node.js

PHP

Angular

Backend i app udvikling

Backend udvikling er ofte en fundamental process i vores arbejde med app udvikling. Mange af de forskellige apps vi udvikler, kører nemlig med en specialopsat backend, som udgør appens “motor”.

På den måde sikrer vi, at de apps, som vi udvikler, kører så gnidningsfrit og flydende som overhovedet muligt.

Backend i webudvikling

Ligesom backend programmering er en del af vores udviklede apps, så er det også en fundamental del af vores arbejde med udvikling af webapplikationer.

I vores webapplikationer bruger vi ofte skræddersyede backend systemer til eksempelvis at integrere forskellige databaser eller til at strømline masseudsendelser af lister.

Eksempler på backend programmering

Hos Makeable har vi arbejdet med meget varierede udgaver af backend programmering. Vi har erfaring med optimering og vedligeholdelse af eksisterende systemer og har også fungeret som totalleverandør.

Vi har blandt andet udarbejdet løsninger for Aarhus Kommune, Kamstrup, iRepair, State of Green, Useeeum, OCN og mange, mange flere.

Foruden ovennævnte eksempler, så har vi også en række nuværende backend projekter, som vi af forskellige årsager ikke kan fortælle om.

Hvem er Makeable?

Vi er et professionelt udviklingshus, som arbejder med rådgivning samt avanceret programmering af backends, webapplikationer og apps. Vi har kontor i Tilst ved Aarhus, men vi har kunder over hele landet, som er af forskellige størrelser.

Giv os et kald på telefon 70 70 17 47, og så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste backend udviklingsopgave.

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os