Angular framework

Angular er et framework der sikrer en simpel og intuitiv brugeroplevelse. Tag fat i os, hvis du går med tanker om et projekt udviklet i Angular.


Vi er eksperter i Angular

Søger du efter en Angular udvikler med ekspertviden, som kan hjælpe med udvikling af dit næste projekt?

Vi har stor erfaring med at udvikle i Angular så giv os et kald, hvis du påtænker at starte et nyt projekt med Angular som frontend framework.

Kontakt os

Angular sikrer den simple og intuitive brugeroplevelse

Angular er et framework bygget i JavaScript, som sikrer en mere simpel og intuitiv brugeroplevelse, da HTML og CSS kun skal indlæses én gang, når en bruger besøger tjenesten.

Vi arbejder dagligt med Angular programmering og kan derfor også hjælpe din virksomhed, hvis du har brug for rådgivning til et projekt, hvor Angular med fordel kunne fungere som framework.

Hvorfor Angular?

Angular er et moderne framework bygget i JavaScript. Vi benytter i særlig grad Angular til udvikling af webapplikationer, men med værktøjet Ionickan AngularJS også bruges til app-udvikling.

Vi har valgt at specialisere os i Angular, da den som Single Page Application sikrer, at brugeroplevelsen bliver simplere, hurtigere og mere intuitiv. Det skyldes, at HTML og CSS kun bliver indlæst én gang, idet der kun er én enkelt side (deraf Single Page Application). Dermed får brugeren en kortere svartid, da han ikke skal vente på, at siden skal indlæses igen ved hver forespørgsel.

Angular arbejder fantastisk sammen med Laravel, som er et moderne PHP-framework, vi beskæftiger os med på daglig basis.

Google har lavet en integration mellem deres databaseløsning Firebase og Angular. Det betyder, at de to frameworks arbejder effektivt sammen. Derfor kan der i sidste ende være mange ressourcer sparret ved at udnytte samspillet mellem de to Google-applikationer.

Eksempler på projekter med Angular som framework

Vi har arbejdet med AngularJS på forskellige projekter, hvor vi enten har bygget webapplikationer med frameworket eller benyttet Ionic som hybrid til at bygge mobilapplikationer.

Vi har blandt andet lavet webapplikationer med et Angular framework til:

Hvem er Makeable?

Hos Makeable arbejder vi med udvikling af mobilapplikationer, websites, specialprogrammering og rådgivning.

Vi holder til i Tilst tæt ved E45 og har altid kaffe på kanden og tid til at mødes, hvis du har en problemstilling, vi skal se på.

Vores kunder er af forskellig størrelse og type og kommer fra hele landet – de fleste af hvem vi har et godt og længerevarende forhold til.

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os