Algolia: Skalerbar og lynhurtig søgning

Algolia er nærmest uundværlig, hvis du har et projekt – app eller web – med behov for effektiv søgning.


Hvad er Algolia?

Algolia er en realtime søgeservice, som giver dig mulighed for at opbygge gode søgeoplevelser til dine websteder og applikationer.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores erfaringer med servicen.

Kontakt os

Nem integration i app og web projekter

Der er flere muligheder for at integrere Algolia i dit projekt. Hvad end det er mobil eller web kan Algolia integreres og tilpasses via et af de udbudte API’er eller SDK’er.
Ligeledes har Algolia udviklet en WordPress integration, så søgning vha. Algolia nemt kan integreres på et website.

Algolia fungerer ligeledes på tværs af datatyper og kan hurtigt indeksere og vise de resultater, der matcher søgningens parametre.

Fordelene ved Algolia

Algolia er koncentreret omkring ‘full text search’ frem for databasesøgning. En af fordelene herved er at søgningsfunktionen kan indstilles til at håndtere brugerens indtastning på en bestemt måde.

Eksempelvis kan den auto-complete en søgning, tage højde for slåfejl, søge efter synonymer på de indtastede ord, håndtere oversættelser etc.

Algolia har endda tilføjet en offline variant til deres produktkatalog, så det nu er muligt at integrere Algolia Offline til brug i Fly-tilstand eller i tilfælde af dårligt signal.

En anden meget nyttig feature ved Algolia er, at analyse-værktøjer som f.eks. Google Analytics kan kobles på. Hermed kan det trækkes ud hvilke ord, der er de mest populære at søge efter, hvilke søgninger brugerne ikke får nogle resultater på etc. Dette giver et unikt indblik i brugernes behov.

Se evt. videoen herunder med præsentation af Algolias fordele og features.

Ingen software uden god hardware

Algolia er et SaaS-produkt, idet det er hosted centralt og udbydes via abonnement.

Algolia er en driftsikker service, da de har servere placeret i datacentre over hele verden. Der er derfor stor pålidelighed forbundet med at bruge Algolia.

I det sjældne tilfælde at der skulle opstå nedbrud har de et DNS fallback system til at sikre brugerne mod nedetid.

Hvem er Makeable?

Hos Makeable beskæftiger vi os med udvikling af apps til Android og iOS, webplatforme og websites, specialprogrammering og rådgivning. Vi har både små og store kunder, der varierer i både størrelse, type og geografisk placering. De fleste opnår vi et længerevarende samarbejde med.

Vi er et professionelt udviklingshus, der beskæftiger os med en række udviklingsteknologier.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvilke behov du har samt de erfaringer vi har gjort os i andre, lignende projekter. Så giv os et ring eller send en mail, så kontakter vi dig.

Interesseret?
Bliv ringet op af Lars

(CTO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os