Troels Lenda

Backendudvikler

Kompetencer

Troels er PHP udvikler med speciale i CMS. På baggrund af sine mange års erfaring er han rigtig god til, at omsætte kundens ønsker og behov til gode, pragmatiske løsninger.

Hos Makeable kommer Troels til at beskæftige sig med Laravel, som han derfor er godt i gang med at tillære sig. Når han støder på en forhindring kan han ofte let finde svaret i bagagen.

Troels er også stærk indenfor frontend udvikling. Især de kringlede udfordringer i CSS og at bygge web baserede apps med f.eks. Angular.

Uddannelse & erfaring

Troels har arbejdet med webudvikling siden han afsluttede sin uddannelse som datamatiker i Slagelse i 2005. Han har opbygget sin erfaring med udvikling af CMS for mellemstore og store kunder i henholdsvis Drupal og TYPO3.

Han har desuden opnået certificeringer indenfor både TYPO3 og Drupal.

Læs mere Luk

Offline

Troels elsker natur og rejser og gør det gerne sammen med sin kæreste Ester og datteren Agnes. De går ofte lange ture hvor Agnes sidder på ryggen af far, da hun ikke er så stor endnu. Den lille familie er for nylig flyttet til Jylland fra København.

Sportsskydning med pistol er en af Troels’ helt store passioner. I takt med familieforøgelsen har han skruet lidt ned for niveauet, men han har tidligere været meget ambitiøs og deltaget i konkurrencer.

Troels forventer at tilbagelægge mange kilometer sammen med resten af Makeables løbeklub. Han foretrækker de korte, hurtige ture, men har også deltaget i et par halvmarathoner.