Simon Christensen

Mobiludvikler
Simon Christensen

Kompetencer

Simon er mobiludvikler i Makeable. Tidligere har han beskæftiget sig med iOS, men efterhånden er han blevet virksomhedens go-to guy, når det gælder Android.

Ud fra de designmæssige krav er Simon god til at komme sikkert i mål med at forme appen, som kunden ønsker.

Simon har kendskab til en række forskellige programmeringssprog, herunder Java og Objective-C. Derudover har Simon igennem sin uddannelse fået kendskab til og erfaring med webteknologier som HTML, CSS, JavaScript og AngularJS.

Uddannelse & erfaring

Simon blev i 2015 uddannet datamatiker, men har siden hen opnået en professionsbachelor i webudvikling.

Under uddannelsen som webudvikler stiftede Simon bekendtskab med webbaserede løsninger. Hermed fik han i større grad erfaring med at arbejde frontend.

Simon har været praktikant i Makeable under begge sine uddannelser. I juni 2016 kunne han udskifte sin status som praktikant til fuldtidsansat, da han blev færdiguddannet.

Læs mere Luk

Offline

I sin fritid bruger Simon meget af sin fritid på styrketræning, som han går meget op i. Derudover er han også en del af Makeables løbeklub og har flere halvmaraton og andre løb på cv’et.

Når den ikke står på træning og motion, bruger Simon tiden med sin kæreste eller foran skærmen, hvor den står på forskellige onlinespil sammen med vennerne.

Simon elsker at makke med gadgets, så når han er hjemme, bruger han også tid på at rode med sin Raspberry Pi, mobiltelefoner og computere.