Kompetencer

Niels er rådgiver og projektleder og har ansvaret for at styre kundernes ønsker sikkert i land.

Selv om der kan være mange igangværende opgaver, mister Niels ikke fokus, og han arbejder struktureret og grundigt. Og så er han lynhurtig på tasterne – både når han tager pulsen på et website eller arbejder på en UX-rapport.

Som rådgiver og projektleder giver det også god mening, at han virksomhedens ekspert, når det kommer til UX (brugsoplevelse). Her kommer Niels’ kompetencer også til udtryk i designfasen, hvor han er skarp til at sikre den velfungerende brugeroplevelse, som er så afgørende for succes. Det opnår han blandt andet gennem masser af erfaring samt forståelse for arkitektur og konceptudvikling, som sikrer et holdbart udgangspunkt allerede i starten af et projekt.

Seneste artikel skrevet af Niels

Uddannelse & erfaring

Niels har en kandidatgrad fra Handelshøjskolen i Aarhus inden for IT, kommunikation og organisation (ITKO). Sammen med Mads skrev Niels speciale inden for Cloud Computing og virksomhedsarkitektur.

Niels tog sin bachelor på Informationsvidenskab, hvor han er specialiseret i multimedier og hypermediesystemer. Sammen med Lars og Mads arbejdede han med grafisk visualisering af nyheder, da de skrev deres bachelorprojekt.

2015 – Projektchef, partner i Makeable ApS.

2011-2015 UX, partner i Makeable ApS.

2009-2011 – Projektleder, Klean A/S
Projektleder (ScrumMaster) med særlig fokus på User Experience. Har bl.a. arbejdet på websites til en række af Danmarks større virksomheder, samt udført forskellige former for test og reviews.

2009-2009 – Freelance webudvikler
Udvikling af websites samt gennemførelse af brugertests for eksisterende websites.

2008-2009 – Projektassistent, IBM A/S
Del af en usability-afdeling og arbejdede med brugervenlighed og grafik bl.a. på bl.a. Arlas website og IBMs interne systemer.

2007-2008 – Studentermedhjælp og webudvikler, Aarhus Universitet (au.dk)
Udvikling og vedligeholdelse af Aarhus Universitets website.

Læs mere Luk

Offline

Det er næsten en del af Makeables identitet, at man skal have lidt udrejsetrang i ny og næ. Dette er også tilfældet for Niels, som elsker at smutte af sted, når chancen byder sig. Særligt er Niels vild med Sydøstasiens (mad)kultur.

Niels har tit spøgt med, at hvis han en dag skulle vågne op med fem mio. kr. på sin bankkonto, ville han fluks sætte sig på et fly mod Thailand og blive der, da nøje beregninger har vist, at det vil være tilstrækkeligt til resten af livet.

Når Niels ikke dagdrømmer, tilbringer han sin fritid med sin kone og to børn, med et slag whist med vennerne eller på fisketur med sin far.