Nicolai Duus

Mobiludvikler

Kompetencer

Nicolai arbejder løsningsorienteret og brænder for at hjælpe med at finde svaret på problemet, hvis nogen sidder fast. Han er detaljeorienteret og går meget op i, at hans arbejde skal leve op til de krav, der er blevet fremsat af kunden.

Nicolai har via sin uddannelse et bredt kendskab til flere forskellige programmeringssprog som eksempelvis Java og C#.

Med tiden er det mobilprogrammering, der har fået Nicolais store interesse. Det er især udvikling til iOS med Objective-C eller Swift, der er i fokus. Foruden udvikling til iOS har Nicolai også erfaring med udvikling til Android.

Derudover har Nicolai kendskab til flere teknologier inden for webudvikling, herunder HTML, CSS, JavaScript og JSF.

Uddannelse & erfaring

Nicolai har en PBA i softwareudvikling med speciale i mobiludvikling. Uddannelsen er en overbygning på datamatikeruddannelsen, som Nicolai afsluttede i 2015.

Nicolai har ved siden af sin uddannelse haft forskellige studiejob. Eksempelvis var Nicolai udvikler på en app omhandlende leukæmi i forbindelse med et forskningsprojekt på AUH. Arbejdet foregik i samarbejde med forskningsafdelingen på Erhvervsakademi Aarhus.

Nicolai startede som praktikant i Makeable og blev efter sin uddannelse ansat i virksomheden.

Læs mere Luk

Offline

I sin fritid nyder Nicolai at hygge sig med sin kone, Signe, og deres to børn, Anton og Freja. Fritiden bruges gerne i kolonihaven, hvor der altid er projekter at kaste sig over. Dog er der også tid til afslapning med en god kop kaffe på terrassen.

Nicolais store fritidsinteresse er fodbold. Hver weekend er han at finde på stadion, hvor han følger AGF i medgang og særdeleshed modgang, som der jo har været meget af de seneste år.

Når tiden tillader det, snører Nicolai løbeskoene derhjemme, og til tider sniger han sig også med på kontorets løbeture.