Michael Christensen

Head of Sales

Kompetencer

Michael er indbegrebet af den moderne kunde-centristiske konsulent. Med baggrund fra hhv. digitalt bureau, SaaS-virksomheder og senest som selvstændig marketingskonsulent, har Michael den nødvendige forståelse for, hvordan man sammensætter den helt rigtige løsning.

Med en pragmatisk, data-drevet og kommerciel tilgang, vil Michael altid forsøge at finde de optimale løsninger for vores kunder.

Michael er desuden skarp indenfor udarbejdelse af digitale strategier, samt skaleringer af SaaS-virksomheder og andre B2B-platforme.

Seneste artikel skrevet af Michael

Uddannelse & erfaring

I 2018 færdiggjorde Michael HD 1. del på Aarhus BSS. Han skrev i sin afsluttende opgave om “International skalering af SaaS-virksomheder”. Det er planen, at han i nærmeste fremtid også vil færdiggøre HD 2. del ved siden af sit virke hos Makeable.

2020 – i dag: Head of Sales i Makeable ApS

2018 – 2019: CEO og Partner i 1st Place ApS

2018 – 2018: CSO i Plecto ApS

2010 – 2018: Head of Sales i KompetenceKanalen A/S

Læs mere Luk

Offline

Ligesom de fleste af sine kolleger er Michael rejselysten. Især før han blev far til Emil, blev der backpacket en del, med både kæresten Anne eller vennerne.

Michael er en livsnyder, der elsker “de gode ting i livet” herunder fine dining og vin.

Michael har også en stor passion for fodbold, hvor han især følger Liverpool FC meget nøje. Han bestræber sig derfor på at besøge Anfield mindst én gang om året.

Desuden bruger Michael selvsagt en stor del af sin fritid med familien. Især sønnike Emil optager en stor del tiden.

Hvis der dog stadig er et hul i kalenderen spiller Michael squash og cykler; landevej om sommeren og E-cykling i vinterhalvåret.